Ngabandingkeun antara ArcGIS na SuperGIS (ayeuna di Spanyol)

Kuring geus salawasna resep babandinganana, dina hal ieu sareng dina acara ngagungkeun yén SuperGIS parantos aya di-basa Spanyol, urang ningalikeun perbandingan ieu antara ArcGIS sareng SuperGIS dina vérsi desktop. Klarifikasi yén sababaraha aspék anu sarimbagna ngabandingkeun, aplikasi ESRI / Supergeo sanés anu urang tingali dina babandinganana.

Ngabandingkeun fungsi antara ArcGIS sareng SuperGIS

fungsionalitas SuperGISStandar SuperGISProfés. ArcGISDasar ArcGISAvanz.
format Rojongan X X X X
Véktor: SHP, MIF, DXF, GML, DWG DGN V8, jsb. X X X X
Raster: MrSID, GeoTIFF, BMP, GIF, JPG, JPG2000, ECW, PNG, LAN, GIS, jeung sajabana X X X X
Numutkeun standar OGC (WMS, WCS, WFS, WMTS) X X X (henteu WMTS) X (teu WMTS)
Alat pikeun ngarobah data (sapertos DXF kana GEO) X X X X
Alat kanggo ngabenerkeun data paralel (georeferencing spasial) X X - -
Nyiptakeun sareng visualisasi data

Jieun, ngédit jeung nganalisis data spasial

X X X X
Ngahasilkeun peta sareng grafik interaktif X X X X

Mapping

Buku peta

X X X X

Screening on laleur anu

X X X X

Jieun gaya simbol

X X X X

Beban lapisan OpenStreetMap

X X X X

Cartography canggih (contona garis mulus, ngajarkeun, jsb.)

X X
Editor parsél X X

Geoprocessing

Analisis Profesional

X X X X
Desain Visual of geoprocesses X X X X

Ngolah data dina blok

X X X X

Konversi Raster kana Véktor

X X X
Konversi tipe géométri X X

Manajemén geodatabase

Lee (Aksés MDB, SQL Server, PostgreSQL, Oracle Spasial)

X X X X

Nulis (Aksés MDB, SQL Server, PostgreSQL, Oracle Spasial)

X X
Multi-pamaké ngédit kelas fitur anu sami dina Geodatabase VV X X

Integrasi ku server a

Singkronisasi data tina pangladen

X X X X

Jieun cache peta

X X X X

Lingkunganana customizable

X X X X

Plugin pikeun GPS diferensial data posprocessing (Rinex)

X X X X

Ekstensi analisis

Topology analis

X X

analis spasial

X X X X

Network analis

X X X X

3D analis

X X X X

Ruang Statistical analis

X X X X
Biodiversiti analis X X

Interestingta menarik ningali kumaha SuperGIS, batan nyiptakeun pungsiana anu sorangan, anu kedah milari naon-naon nu ayeuna terang di ArcGIS 10, sapertos ditingalikeun dina méja saméméhna.

Dina duanana platform, ArcGIS sareng SuperGIS, ngan ukur nganasan analisis topological anu kalebet dina vérsi éta, anu sanésna kedah dibeuli nyalira.

Pidéo di handap ieu nunjukkeun sekuen jandela ganda, di mana rutin anu dilakukeun ogé dina dua program.

Kacindekan, naon anu dilakukeun ku duanana program-hal anu tiasa lakonan hal nu sarua, dina sababaraha aspek malah SuperGIS ngaleuwihan.

Runtuyan harga: SuperGIS ngarugikeun kirang ti satengah yén ArcGIS.

Sareng hal anu mimiti, boh pelesir hébat kami nampi pérsi ampir ahir SuperGIS 3.1a anu mimiti dibuka bulan ieu, sareng henteu heran sarta kuasan janten terang yén:

Alreadyta parantos ngawengku basa Spanyol

Ngabandingkeun ArcGIS sareng SuperGIS

Kuring kedah ngaku yen niat kami pikeun apal kana SuperGIS sababaraha bulan kapengker ieu ngamotivasi ku kahayang kana asup kana pasar diomongkeun Spanyol pikeun bersaing sareng ESRI. Na yén dina waktos anu singget éta dilebetkeun bahasa kami ... ngayunkeun kunaunaan alat anu lahir di Taiwan tapi cicingan di Asia sareng Wétan Tengah.

Kumaha ngarobah basa dina SuperGIS

Pikeun ieu dipigawé:

Parabot> ngaropea

Teras pilih tab Lokal.

Panarjamahan Vérsi: Geulis saé.

Pikeun lingkungan Hispanik, persaingan saé sareng tungtungna meunangna nyaéta pamaké, saprak ayana software kalapa kalawan harga anu leuwih handap sareng pertumbuhan sofwér anu haratisna kagungan angkatan pausahaan swasta pikeun digawe deui dina layanan dina teu ngamangpaatkeun éta monopolization pasaran.

Naon anu hadé pikeun SuperGIS, naon hadé pikeun konteks Hispanik.

Undeur SuperGIS Desktop

3 Tanggapan "Ngabandingkeun ArcGIS sareng SuperGIS (ayeuna dina basa Spanyol)"

  1. Abdi milarian anu ahli husus di arcGIS pikeun cadastre harta
    nyieun di cukuador

  2. Éta Fernando. Dina artikel sanésna kami bakal ngevaluasi alat sareng ekstensi sejenna.

    Salam.

  3. Ngan sababaraha fungsionalitas Desktop anu dibandingkeun. ArcGIS Desktop boga leuwih seueur ekstensi anu teu disebatkeun. ArcGIIS Server, ArcGIIS Online, ArcGIS Runtime pikeun pamekar platform mana wae (Android, IOS, jsb) atanapi ngobrol.
    Anggap masing-masing ngagambar-tamat sorangan ngeunaan naon anu teu cocog sareng anu teu. ArcGIS geus lila léngkah janten produk pikeun jadi platform anu masihan organisasi sareng infrastruktur téknologis, kandungan anu dipikabutuh pikeun analisis sareng aplikasi pikeun mangpaatkeun informasi boh ku ahli GIS sareng para ahli anu saukur butuh peta pinter pikeun nyokot kaputusan hadé dina dinten anjeun, dinten.
    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.