BitCAD ngabandingkeun - AutoCAD (Babak 1)

BitCAD sempet dikaitkeun méméh nu mangrupakeun alternatif ékonomi AutoCAD, kalawan iklan pisan agrésif sarta eta geus ngan ayeuna dileupaskeun Vérsi 6.5 3D fungsionalitas maranéhanana.

Saban poé beuki pausahaan kapaksa abandon praktek pirating sabab pasatujuan internasional anu nyieun éta pamaréntah beuki aub dina mayungan hak cipta sarta swasta lembaga nu ngawasan minuhan.

Kami sadar yen aplikasi ieu moal ngahontal potensi pinuh ku AutoCAD atanapi Microstation, tapi kuring ogé yakin yén alternatif ieu kudu diwanohkeun sabab pinuh fungsi; Kami jadi yakin ieu mah mutuskeun pikeun muka kategori anyar handapeun garis IntelliCAD. Dina review ieu, Kuring keur nyieun perbandingan antara AutoCAD na BitCAD 2008, dina istilah ngawangun data anu bersangkutan, kalawan tekenan kana ketersediaan Paréntah.

data bar konstruksi

BitCAD autocad

Gambar luhur nunjukeun perbandingan sahiji gambar bar jeung BitCAD antara AutoCAD 2008 6.5. The Paréntah téh ampir sarua, mibanda sababaraha béda; dina palang antara duanana ménu I ditempatkeun sarimbag teh. BitCAD garis jeung grup xline kana ikon tunggal, ogé mibanda wates paréntah pline

AutoCAD na paling: The paréntah block, nu BitCAD ngan boga pilihan nyelapkeun, mun nyieun eta kedah buka menu nu pakakasOgé wewengkon sorana dina menu Modify.

AutoCAD tétéla boga leuwih, sarta aya sigana jadi BitCAD: Awan na Table.

paling BitCAD na: The donat Paréntah, wipeout na mtext pikeun ngaktipkeun AutoCAD kedah buka menu nu ngagambar

Tétéla teu aya di AutoCAD paréntah nu freehand sarta pesawat, dimungkinkeun kasebut rada kawas padet, tapi BitCAD boga solid sorangan dina item menu 3D.

Paréntah dikelompokkeun

Salah sahiji fitur pangalusna nu gaduh BitCAD éta bar ieu Paréntah sarta mawa pilihan séjén, supaya sorana bisa nyebarkeun alternatif. Rada sarupa jeung pungsionalitas Microstation. Kalawan AutoCAD Anjeun ogé bisa ngawangun ménu turun-handap ieu tapi BitCAD na brings dafault.

BitCAD dikelompokkeun autocad ménu

Ku kituna, bar ngabogaan tambahan tombol 18 32, jadi Paréntah langsung 50. Taya Paréntah teu aya di AutoCAD, tapi aya merlukeun hiji hambalan penting pikeun ngaktipkeun pilihan éta, biasana ku cara ngaktipkeun paréntah lajeng tombol mouse katuhu.

Pisan suksés memang, cara kieu pilihan paréntah kadua sadia ti klik munggaran.

ménu kontékstual

Sajaba ti éta, lamun paréntah anu diaktipkeun, pilihan paréntah katilu, katelah menu kontékstual téh aya di klik teh. Kawas, fungsionalitas ieu dicokot tina Microstation, dimaksudkeun pikeun jadi aya di hiji klik, sakali paréntah leuwih panel disappears.

BitCAD dikelompokkeun autocad ménu

Pikeun AutoCAD, merlukeun hambalan mibanda tombol mouse katuhu pikeun nempo pilihan kontekstual. Duanana pilihan ditémbongkeun di handap garis paréntah ngagunakeun kibor.

AutoCAD nyaeta nyalametkeun berharga di versi ieu geus terpadu online floating deukeut konteks pointer; Tapi BitCAD solusi ieu sigana luyu pisan ulah kabawa ngagunakeun keyboard atawa tombol mouse katuhu.

fitur ieu ogé simplifies operasi sarta gabungan Paréntah, nempatkeun hiji conto dasar:

BitCAD dikelompokkeun autocad ménu Garis paréntah dina AutoCAD ukur fungsi nyieun garis, nungguan titik klik asalna / tujuan atanapi urutan dina kibor; sedengkeun aktif BitCAD pilihan ménu konteks:

  • Sudut, kalayan anu ngaheéat ngabogaan nulis bangor @
  • Nuturkeun jeung paréntah lenghten terpadu, sahingga anjeun nuluykeun dina arah nu sarua tina garis saméméhna
  • Lenght, kalawan nu bisa ngasupkeun nelepon jarak paréntah lenghten
  • Bolaykeun / redo, ieu merlukeun pamakéan keyboard atawa tombol katuhu.
  • Ti pungsionalitas titik katilu diaktipkeun Tutup, pikeun nutup titik mimiti dituduhkeun, tanpa keur pline a.

palaksanaan paréntah téks

Di dieu Paréntah dianggo sami dina duanana program, kaasup paréntah anu sarua jeung potong kompas nu dipikawanoh.

kacindekan

Pasti ngawangun data BitCAD téh leuwih efisien sabab merlukeun léngkah pangsaeutikna. Ieu jelas yén pamaké AutoCAD acquire prakték di ngagabungkeun antara keyboard, mouse, sarta tombol Esc, tapi lamun hiji ngalaman duanana program coba, ngalakonan pakasaban anu sarua, éta bakal jadi istiméwa uninga sabaraha pangsaeutikna ngalir Paréntah nu maké BitCAD. Dina jangka waktu, bisa jadi sami, tapi pagelaran jelas yén usaha cerebral salah téh beuki nyapekeun, utamana lamun maranéhanana éta lima cartoonists gawe jam 8 sanggeus 4 minggu gawé bisa yakin yén aya pagelaran hadé jalma anu aya di otak kirang jenuh.

Dina ahir babak kahiji ieu, BitCAD ngéléhkeun perangna kalawan ukur 10% tina anggaran, dina pos sejen bakal neruskeun pikeun nempo kamiripan sejen, sabab Jigana alternatif giat pikeun parusahaan nu percaya yén AutoCAD henteu dina jangkauan pikeun sakabéh operator na anjeun geus nyokot jalur katuhu ka euweuh pirating.

Versi BitCAD 6.5 ngawengku 3D, salila kurang harga 400 euro, upami hiji parusahaan meuli komputer pikeun $ 700 atawa leuwih, Jigana téh bisa dibeuli salah sahiji lisensi ieu. Pasti, loba jalma teu make BitCAD sabab kuring teu nyaho, tapi versi nu geus pinuh poé 30 fungsi pikeun nyobaan eta.

BitCAD dikelompokkeun autocad ménu

Este Teu pos a disponsoran

Balesan keur 5 "Babandingan BitCAD - AutoCAD (Babak 1)"

  1. Muhun, program ieu téh online, anjeun tiasa assess, téh alus, tapi dimana anjeun mésér dinten di 2014?, Tétéla pausahaan bangkrut. kabéh link komérsial anu pegat.

  2. Pline hijina dipenta pikeun nandaan nu titik, anu tiasa ku ngaklik langsung dina layar atawa nuliskeun koordinat sakumaha x, y

    Lajeng paréntah ditémbongkeun di handap pilihan salaku Tutup (tutup polyline nu), Fit (lemes kurva ku hucu), Spline (lemes kurva ti titik sentral), Decurve (ngareset hucu melengkung), Gabung (Kumpulkeun garis padeukeut ) Width (garis lebar Asupkeun)

  3. ni'mat anu bisa ngabejaan atuh naon sarat data paréntah pline

  4. Nya, kolega kuring damel koméntar ieu ka kuring: «ku intelektual anu saurang tiasa ngalakukeun anu sami sareng autocad, sadaya gambar kompleks padumukan tiasa dilakukeun tanpa aya perhatosan béda deui»… Kuring nambihan: ogé, dugi ka urang nyarioskeun hargana.

  5. Sanajan kuring geus pernah kaala hiji lisénsi pikeun salah sahiji IntelliCAD aya di pasar Kuring geus geus kabuktian sababaraha di antarana (ampir kabéh boga versi percobaan maturan langsung dina situs anjeun). Kuring tumaros kaluar ti ngarasa panasaran jeung kuring ngarasa yén tanpa kantos gaduh kakawasaan program kawas AutoCAD anu geus maju cukup janten alat pikeun tumut kana akun. Kadé aranjeunna henteu clones of AutoCAD 100%, malah mibanda tujuan (ngarah nyebutkeun) kana raket nyarupaan, boga ciri sorangan nu nyieun hiji ngarasa sok leuwih (atawa kirang) nyaman sareng maranehna. Lamun éta kuring ayeuna nyieun hiji pemilu ka kantor tempat kuring gawe, pasti kuring bakal milih salah sahiji ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.