Naon 40 taun?

Sababaraha waktu ka tukang kuring wrote artikel ngeunaan rarasaan kabebasan, dina salah sahiji jalma bulan leuwih kompleks. Artikel bener ngarasakeun maca deuiKusabab meureun éta salah sahiji jalma dimana inténsitas momen ieu dipicu. Poto Fielding éta sarupa ieu, tapi waktos ieu teu sami. moments kali kuring

Tapi sakabéh, anu gambar dicokot dina lalampahan kulawarga panungtungan brings mun kapikiran waktu nalika jalan ngajadikeun jalan na jeung mere kami waktu pikeun marios kahirupan urang. Dina poé panganyarna, babaturan digawe kuring ningali yen ieu rada umum, naon kajadian nalika anjeun meunang ka opat puluh lalampahan waktu ieu dijieun hubungan slight lantaran sual jeung lamun aya alesan naon mun stereotype. Jadi ngawalon, Anjeun bisa nyebutkeun yén euweuh robah.

Simkuring masih ngarasa sarua, eunteung urang ngarasa sami, urang mundur Sunan Gunung Djati tanpa loba pinalti bulu kulawu, henteu ngarojong dua kaulinan bal sakaligus, tapi sakabéh haté jeung aspirasi tetep sarua.

Naon geus robah téh konteks urang, kids anu tumuwuh sarta ngasupkeun panggung dimana urang merlukeun leuwih waktos -kalawan leuwih kualitas- kalawan kasadaran leuwih. Ku kituna éta prioritas ngarobah dina kahirupan, antara naon 25 taun urang urang dipercaya éta kabébasan jeung naon ahirna datang ka pasamoan waktu luang urang. Ogé batur ningali urang euweuh sami, sarta euweuh rasa.

Kahirupan unggal jalma bakal béda, sarta masarakat éta sorangan méré urang sababaraha pamendak ngeunaan naon anu kedah ngagambarkeun kasuksesan, kapuasan, kabagjaan, luang, inspirasi, hirup kulawarga. Dina pamikiran ieu béda ngajadikeun unggal 21,600 detik panjangna kontéks éta mah béda. Jadi sababaraha cerminan ieu diadaptasi ukur ka konteks Amérika Palasik Latin, leuwih atawa kirang variasi lamun urang kaasup change of lintang luhureun 40 Kalér.

Sacara umum naon henteu ngarobah éta laun, antara 30 na 40 taun perhatian urang dimimitian fokus dina tumuwuhna barudak urang (atawa nephews pikeun maranéhanana anu ulah). Ieu beda-beda pikeun maranéhanana anu nikah jadi telat, atanapi saha anu maju ngaluarkeun prematurely. urut sakelas kuliah urang atawa ngaliwat hal sarupa, pangalaman nu massana tur sukses ngajadikeun urang poho omong kosong rivalries akademik atawa rumaja. Lajeng urang satuju kana remembrances jalma taun sarta kami pleased ningali yen barudak maranéhanana anu ogé tumuwuh.

Jalma anu maju mimiti ngarasa sorangan sabab murangkalihna bade kuliah sareng ngenalkeun deui generasina; jalma anu henteu ngagaduhan aranjeunna mimiti ngarasa campuran «Kuring teu»Kalayan«kuring kedah»Sareng milarian kontéksna sorangan sareng generasi muda anu mikaresep luang sareng akademi anu ekstrim bari aranjeunna gaduh waktosna mikiran kulawarga.

Sahingga kailaharan dina nalika urang anjog di opat puluh, janten dipikaresep kuat di barudak urang maju kalawan stroke kurang ti maranéhanana urang lulus. Bari di sakola saeutik hariwang kami sayang polos keur nangtang nya éta pernah, pernah doubted yén kami pahlawan suci beresih, aranjeunna pernah ngalaman harga diri krisis anu ngahontal extremes. Oge mojang anu geus dipirig ieu taun joys kami boga minat sarupa -lamun eta bisa dilestarikan dugi lajeng-. Na yén kombinasi kapentingan, ngajadikeun hirup di forties atanapi ngarasa sirah atawa kulawarga kapentingan dipegatkeun.

Ku kituna, di dieu aya sababaraha reflections kuring lalampahan panungtungan pikeun konteks nu mahluk ieu.

Kalawan unsur ieu, kami geus retaken kelas math. Kiwari éta hal aljabar ngagaduhan alus sarta geus katempo éta teu hébat tapi nyokot dianggo unggal Panungtun waktos.

Ieu geus mangrupa pangalaman menarik, saprak éta geus dilaksanakeun waktos ngayakinkeun yén anu cemerlang di math tapi éta teu cukup. Taun ka tukang anjeunna sumping ka yakin eta sedot langkung lepat mah ti kasebut nya guru.

Kuring tungtungna reassuring uninga yen lamun mutuskeun dina sistem rékayasa malire panggung teuas matematik. Sanajan rasa kuring bakal jadi cemerlang di pamasaran jeung iklan ... anu bakal mutuskeun eta.

mamang teu eta bakal pujangga téhnologis, anu dimimitian dina kelas katilu sareng blog gélo éta speaks hal anu malah kuring ngarti tapi anjeun terang geus mantuan ngatur gagasan jeung nulis kalawan kajelasan alus.

moments kali kuring
moments kali kuring hal dirina anu béda. Kadang-kadang nu kudu eureun sabab diwariskeun watek goréng kuring nyieun asumsi ngeunaan agility méntal.

Tapi oge resiko hiji ngabayangkeun kumaha bisa diajar di mangsa nu bakal datang.

A wartawan cemerlang, pikeun pangabisana nulis. Hiji arsiték pikeun agility leungeun na, gambar na rinci.

Pikeun ayeuna mah anjeunna nyebutkeun eta bakal jadi guru ... pasti eta bakal di husus maranéhanana.

Gambar kalawan dinten costume has India, ngan dina poé ieu dina UTM koordinat nagara nu anjeunna papisah kuring.

Pasti bakal masihan nanaon nuturkeun seuri nya kawas ningali.

Dina lalampahan panungtungan urang naek ka luhur ka gawir, dasi basa. Handap imah kokotéténgan kawas potongan model, tukang gunung sahiji Cordillera Puca Opalaca.

putra abdi ngan ningali ka handap tur ditémbak kawas iguana on batu teu ngarti kumaha maranéhna bisa meunang dinya.

Heboh view!

moments kali kuring

moments kali kuring

Samentara putri abdi milih pasang aksi. Sanajan sakumaha kami capé sahiji jalur anu nyandak urang kana gawir di.

seuri na reminds kuring tina ngalamun nu hurung panon kuring. Kalayan bulu leuwih raray nya, ku kamampuhan pikeun ngadamel atuh pikir nu tiasa bogoh ka saluareun mortgages.

Ku kituna aya mahluk kami, jadi béda.
Kadangkala kacida hésé mikir yén ieu téh salah sahiji nak saeutik anu kedah nyandak dinten katilu tina kahirupan di subuh percanten yén anjeunna ngaluarkeun getih bujal ...

... waktu pas na aya rasa.

Abdi émut di inexperience abdi Teu sangka bujal getih clotted teu acan bounced getih seger. Nalika urang ngagaduhan ka rumah sakit dokter ditarik anjeunna salaku boob, sarta musnah ku swab katun.

Urang dikirim hiji scolding alus naha kami meunang cummerbund, hiji koin of 5 cents jeung sarung keur teu ngabandungan leungeun.

ahhh yén kami polos.

moments kali kuring
moments kali kuring Di taman desa, sababaraha patung metot ngahias hiji tangkal Ceiba legendaris, anu ieu dipelak ku PANGERAN Bonifacio Gómez dina sataun 1932.

Kota ieu diadegkeun dina 1887 sakumaha San Juan de Buena Vista sanajan anjeunna katelah San Juan del Caite, anu ngaran asalna tina warisan kuna dina kulit curtimbre.
Sanajan ngaran aslina éta Malutena anu hartosna flatlands, sakumaha anu kasebut dina dataran anu.

Teras we iklas kana jukut sarta nempo dahan handapeun langit ... kawas fools. Ja. Dugi bites reungit dijieun kami ngungsi remembering carita heubeul tempat ieu nu kungsi wabah badag tina hiji bala tina Zancudo, dimana urang dibayar kasakit malaria jeung henteuna dokter kapok ngan mibanda akar na bumbu

Teras we indit ka walungan, nu ieu dipelak saeutik.

Di dieu kami ngelingan the legend heubeul nu nyebutkeun yen kota ieu sakali danau a, ngan kasampak kawas hujan meunang di condice jalan mun Erandique ningali eta kasampak kawas cai kaluar tina taneuh sarta teu gugur ti sawarga.

moments kali kuringmoments kali kuring
moments kali kuring

Eta meureun hijina waktu kami balik ka tempat ieu. Tapi pasti kids ieu lamun Kuring mah bade ngan pikeun reminding kuring.

Dina l jalma ate a sup hayam nikmat mibanda gaya tortillas guanaco sakumaha pangaruh Él Salvador di wewengkon kasebut pohara kuat.

Freshly dijieun, aranjeunna nyandak saeutik saeutik tina jeruk nipis sarta uyah ... éta delight a.

Pasti, anu parobahan cuaca. Diajar ngarasakeun moments basajan, boh di mall jeung granita kopi alus kawas kota leutik. Henteu sabab kami geus robah, tapi kusabab konteks pamadegan urang cinta geus robah.

moments kali kuring

moments kali kuring

Deui, urang nyandak poto ieu lebak Otoro, nyanghareupan daerah mana kami datang.

Naon 40?

Nanaon.

Tapi artikel ieu teu bakal geus bébéja anjeunna jadi 15 sababaraha taun ka pengker.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.