Ampir siap Manifold manual pikeun pamakéan kota

Sawatara ka tukang kuring béjakeun anjeun ngeunaan bogged handap Nyieun manual, sabab kawilang siap sana salaku pangrojong cemerlang téknik anu diajar nganggo Manifold kalayan pasukan tapi saha ayeuna ahli. Sareng anjeunna urang ngawangun indéks sareng anjeunna parantos anjeunna anu nyarios bagian ékspérimén tina bagian anu gedé ti dokumenna.

Municipal SIG di Manifold System

gambaranTujuan tina manual nya éta pikeun méré pitunjuk dasar sareng praktis pikeun palaksanaan Sistem Gembaran Geografis di munisipalitas atanapi munisipalitas nganggo Manifold GIS. Hal ieu diwangun dumasar kana scalability kontekstual modular tina proyék GIS anu kuring nyarios ka anjeun sababaraha waktos ka pengker sareng unggal bagian diwangun tina metodologi "naon éta", "kumaha tosna" sareng "produk naon anu dicandak". Abdi nunjukkeun anjeun indéks di handap.

I. BUBUKA

II. kasang tukang

gambaranIII. BAB 1: Data Gedong

1.1 IMPORTING CAD DATA

Naon data CAD

Kumaha cara ngimpor data CAD ka Manifold's GIS

Produk naon anu dicandak

1.2 IMPORTING data GIS

Naon data GIS

Kumaha ngimpor data GIS kana proyek Manifold

Produk naon anu dicandak

1.3 IMPORTING AND RASTER Gambar linkear

Naon gambar raster

Kumaha gambar raster anu diimpor

Kumaha carana ngaitkeun gambar raster.

Produk naon anu dicandak

1.4 Koordinat System (proyéksi na datum) komponén

Naon proyéksi

Kumaha proyéksi ieu ditugaskeun ka komponén SIG

Produk naon anu dicandak

1.5 ngagambar objék

Naon jenis anu digambar di Manifold

Kumaha objék anu digambar di Manifold

Produk naon anu dicandak

1.6 Pangwangunan Tables

Naon tabél diwangun di Manifold

Kumaha Tables aya dijieun sareng diatur

gambaran IV. BAB 2: Analisis Data

2.1 SYMBOLIZATION DATA

Naon symbolization data dina Manifold

Kumaha simbolisasi data dipigawé dina Manifold

Produk naon anu dicandak

2.4 DATA theming

Naon tematization data di Manifold

Kumaha data tematisasi dilakukeun dina Manifold

Produk naon anu dicandak

2.3 analisis topological

Naon analisis topological

Kumaha Analisis Topological anu dilarapkeun dina komponén Manifold

Produk naon anu dicandak

2.4 Analisis spasial

Naon analisis spasial

Kumaha analisis spasial anu dilarapkeun dina Manifold Components

Produk naon anu dicandak

2.5 Tables linking

Naon beungkeut tabel

Nyieun tumbu antara tabel

Produk naon anu dicandak

gambaran V. BAB 3: MANIFOLD posting data dina GIS

3.1 LAYOUTS percetakan

Naon anu perenah

Kumaha Layouts anu dilakukeun

Produk naon anu dicandak

3.2 Kujang (Kujang)

Naon anu legenda

Kumaha the legends nu ditambahkeun

Produk naon anu dicandak

3.3 EXPORTING komponén

Naha ékspor komponén

Kumaha komponén nu diékspor

Produk naon anu dicandak

3.4 Dibagikeun Gawe modél

Pikeun babagi komponén

Kumaha komponén anu dibagikeun

Produk naon anu dicandak

gambaran VI. BAB 4: pangropéa data GIS

4.1 ngédit objék

Naon édisi objék

Kumaha carana ngédit objék

Produk naon anu dicandak

4.2 Tables ngédit

Kumaha carana ngedit tabel

Produk naon anu dicandak

gambaran VII. BAB 5: manajemén DATA

5.1 ADMINISRACION jeung ngarojong DATA

Naon mangrupikeun cadangan

Kumaha tiasa informasi diurus

Kumaha dijieun cadangan

Produk naon anu dicandak

gambaran VIII. BAB 6: DATA Exchange

6.1 Ngaleupaskeun IMS (peta IMAGE jasa)

Naon jasa peta IMS?

Kumaha data IMS bisa dilayanan nganggo Manifold

Produk naon anu dicandak

6.2 WMS sambungan (Google Earth jeung nu lianna)

Naon jasa wms?

Kumaha anjeun tiasa nyambung ka Google Earth, Virtual Earth sareng jasa wms lianna

Produk naon anu dicandak

6.3 Bursa WFS, WCS

Naon jasa wfs na wcs

Kumaha ngalayanan data teras nyambungkeun ka data wfs / wcs

Produk naon anu dicandak

6.4 EXPorting mun GIS, CAD, raster

Naon format SIG / CAD / RASTER séjén aya

Kumaha ékspor ka format lianna

Produk naon anu dicandak

6.5 Pangropéa dikawasa via APCL

Naon APCL (Parcelario Application Cadastre Lokal)

Kumaha APCL ieu dilaksanakeun

Produk naon anu dicandak

IX. Bibliografi

Tungtungna anu Manual Manifold Stayta tetep kawas ieu.

9 Tanggapan kana "Manual Manifold kanggo pamakean kota ampir siap"

  1. Abdi peryogi diperyogikeun manual Manifold, kumaha abdi tiasa kéngingkeun di Argentina?

  2. Upami kuring resep Upami anjeun ngintunkeunna ka abdi, anjeun bakal ngabantosan abdi pisan.

    Hatur nuhun.

  3. Kumaha kuring meunang manual ieu? Abdi peryogi diajar kumaha cara ngagunakeun ieu software kalayan urgency ekstrim

  4. ngan ukur anjeun hoyong dina versi "sapertos". Wios anu kuring terang sareng kuring bakal ngirim ka serat

  5. Abdi pamaké Manifold 8.0 sareng Abdi kaget dina kakuatan na, kumaha ogé, kuring kudu saeutik waktuna pikeun diajar sareng nganggo éta. Abdi resep pisan meunang manual.

    Salam ti Méksiko!

  6. Kuring nyobian nyobian nganggo Manifold tapi kedah ngaku yen ieu rada pajeulit jeung Abdi hoyong terang kumaha abdi tiasa ngaksés manual anu aranjeunna tiasa maju sateuacanna
    Salam !!!

  7. Pisan menarik, kuring ogé diajar pikeun diajar manifold ku pasukan kawas batur sapagawean anjeun. Munisipalitas tempat dimana kuring cicing teu gaduh sistem administrasi diwengku jeung pikeun sawatara waktos kuring parantos nganalisis kamungkinan geofumada sareng manifold, béaya rendahna jeung kumaha kawasaana, kuring kitu, kuring sok terang ka naha Kuring bakal tiasa ngalatih jalma pikeun ngagunakeun alat-alat anu sanés henteu seueur pikeun diajar jalma anu teu piceun ku sig, sanajan pikeun jalma-jalma anu aya.

    Muhun abdi miharep anjeun parantosan langkung seueur manual, abdi bakal nuturkeun anu taliti.

    Wasalam

    Claudio Romero

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.