sabtu minggu 13 di foto

Sia aya aing sayah sabari mawa geofumaditos dinya. Sanggeus bulan kompor gas perangna métana, sanggeus nguji urang indit ngagungkeun datangna Mamang Houston fallen. Dina kasimpulan kuring ninggalkeun sababaraha poto.

libur 1
saatos comment panungtungan kuring, Aranjeunna meunang tempat munggaran di tingkat nu lima bagian kelas heula, lajeng pihak di tingkat sakabeh sakola, sarta intercollegiate tempat munggaran dina kategori kimia. Ieu guys anu dilahirkeun janten juara.
100_7191
100_7204
Ngalirkeun dina hotél kami kapanggih awan gnats cukup keur devour sapi. Alergi ka putri mah, nu geus ngalaman kacamatan kahijina dina dahi na, abdi inget hiji aplikasi iPad (Q Reungit) Éta hal emits ultrasound flapping noise jalu ... cukup sare sigana senang ngabohong mun ceuk kuring.
libur 2
Sababaraha latihan, panas mesin. indung kuring jeung kaséhatan enviable ampir 70 taun na.
100_7241
Ieu pintonan Danau Yojoa, katuhu ti Aguaje, tempat dimana leuwih ti dua taun ka pengker kalayan bantuan Google Earth sarta sababaraha bau montuno Urang neangan bodo a nu geus ngahontal 15 taun.
libur 3
Ieu di taman di Las Vegas, salajengna ka mineral balanja anu melambangkan hal tina warisan maranéhanana. Di dieu urang meuli kaos barca harga alus, dina jalan.
100_7318100_7336

Angry Birds nyaéta bener obsesip, iPad endured sagala jinis mugres. Teras we indit ka Kawah meteor dina dinten ieu anu mangrupa cornfields méwah satengah melu sanggeus poe anjing Agustus. Unggal dibawa memorabilia batu-Na.

100_7353
sésana teu butuh teuing katerangan. Kirang dibeuleum irung abdi, sabab moal leumpang mojang decorating panon kuring hilap ampir sagalana, kaasup eta bronzer nu.

100_7394
100_7396
100_7417
100_7366
Kiwari digawé teuas saperti aranjeunna sumping parades patriotik ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.