Jang ngalampahkeun kalayan sémah goréng

Hikmah anu populér sareng naskah anu paling ageman nyarankeun yén jahat kedah dijawab ku jalan anu saé. Ieu sanés waktos keur ngabahas ieu, tapi hese neangan naon anu kedah dilakukeun lamun ti sisi séjén blog anu aranjeunna nyobian menyakiti anjeun.

Hayu urang tingal lajeng sababaraha tips pikeun ngarojong paripolah anu ngabahayakeun ka pangeusina 2.0

1. Naon anu kedah dilakukeun nalika aranjeunna ngarenutan anjeun

Kedah janten jelas yén ieu henteu salawasna kusabab kusabab niat anu goréng, ku hal-hal anu kahiji nyaéta nganggap iman atah.

Anu peryogi nyaéta yén anjeun ngantepkeun anjeunna terang yén naon anu anjeunna lakukeun nyaéta kabugaran kanggo anjeunna sareng anjeun, sareng ieu dipidamel ku komentar anu séhat, boh di pos anu parantos plagiarized anjeun atanapi anu sanésna kitu deui anjeunna henteu terang yén éta téh anjeun .

Hello, I ngahargaan usaha hébat anjeun nyebarkeun bahan terus sareng Abdi ngahargaan yén sababaraha tulisan parantosan di blog anu sanés resep anjeun; kana gelar anu parantos réplikasi aranjeunna di ieu rohangan.

Najan kitu, anjeun kedah terang yen anjeun ngaruksak blog anjeun sareng aslina sabab Google AdSense sareng search engine Google tiasa mertimbangkeun duplikat bahan anu nurunkeun pangkat dina mesin pencari sareng ngalanggar kawijakan AdSense.

Malah dina sababaraha kasus kami geus dicatet yén anjeun moal nyebut kahadean kana sumber aslina.

Eta bakal hade nyieun kasimpulan pos, sarta nyebutkeun sumber aslina ninggalkeun tumbu pikeun baca tos rengse dinya. Kauntungan situs aslina sareng memotivasi anjeun neraskeun ngahasilkeun eusina aslina.

Ogé tiasa nyebut blog ieu dina pos anu didasarkeun ka jalma anu ngahubungkeun blog anjeun, nyebut éta sakumaha ogé-intentioned tapi kalawan salinan / némpelkeun strategi.

2. Naon anu kedah dilakukeun sabot ninggalkeun koméntar karasa

Aya sababaraha pamaké hadé dina internét, anu nalika maranéhna henteu mendakan naon anu dipiharep, kalang ku nyésakeun pesen tipe ieu:

Komentator: Robertito

mail: pel4amela@gmaiI.com

Tuang m1erda, cabr0n ... lamun nuju ngawartosan kumaha carana hack program ieu ... gaduh katurunan anjeun ...

Hal kahiji anu, anjeun kedah janten langkung kuat. Ngagungan blogna sakedik janten inohong umum, anjeun kedah siap diolah ku tingkat kabudayaan béda. Mangka hal anu sanésna teu ngarasa pisan, sabab di seueur kasus naon anu maranehna nyebutkeun yén aya satengah bebeneran jeung condong nurunkeun roh urang.

Lajeng, anjeun henteu salawasna kudu mendakan koméntar, anu cara nailkan ngarambahkeun koméntar, tapi méré tanda koméntar, tapi nganalirkeun kecap-kecap bad sareng bintas atanapi nyimpulkeun ninggalkeun elips.

Teras anjeun kéngingkeun kategori halna saperti ieu:

Dear Robertito.

Abdi ngahargaan koméntar anjeun, tapi kuring kedah ngingetan yén henteu sadaya jelema terang anjeun. Gampang mibanda poténsi kabudayaan Anjeun, anu urang tingali yen kahirupan masihan anjeun tapi henteu salawasna gampang balik deui ka masarakat ku syukur.

Janten upami anjeun ninggalkeun kami alamat situs anjeun, kami seueur promosi supados tingkat budaya luhur anjeun bersyukur pikeun pamiarsa anu resep anjeun henteu sugema sareng kamiskinan anu aya di Inernet.

Meureun manehna henteu maca eta ... tapi kumaha euyeub anjeunna karasaeun. Hehe

'

3. Cara séjén nyaéta nyebut panulis dintenna sareng kirimkeun ka tuang ...

Teras sebutkeun:

Sareng hormat ka Gusti, ngahampura abdi kanggo sadaya kecap anu aya di sana anu kuring rek disimpulkeun tina ca6rón ieu.

Usulan séjén?

3 Balesan pikeun "Naon anu kedah dilakukeun ku pamaen bad"

  1. Ieu isuk panginten, bosen pakasaban anu kuring pernah henteu tiasa ngabéréskeun sareng gelut anu parantos depresi kami di blog Jibril, abdi méakkeun saeutik waktos diajar jero saran Xurxo urang.
    Naon ngeunaan assertiveness Allta téma sadaya, éta tungtungna geus jadi atikan mah réngsé nepi méré anjeunna dua euro pikeun kaos OSGeo-Na.

    Ahirna kuring ngangkat beuheung abdi na dianggo deui anu keur ieu aranjeunna mayar kuring.

  2. hehe, hatur nuhun kanggo komen.

    Hal Havana pajeulit, abdi miharep pikeun ngajawab éta dinten ieu.

  3. Muhun, kahuruan anjeun kedah sasurai ku tingkat koméntar anu aya dina blog abdi tiasa ukur disebutkeun:

    * Pernah stoop ka tingkat aggressivenesser lawan
    * Sarcasm mangrupakeun pihak kanggo hiji sareng langkung sehat
    * Henteu aya anu dikiratkeun nalika salah salah na hapunten, naon anu motong henteu waé
    * Ku teu sangka Abdi ngahapus koméntar ti saha waé, kacuali éta leres waé anu serius
    * Sababaraha saeutik ngerakeun moal waé nyeri
    * Upami diperlukeun, nutup komentar ngeunaan pos pikeun nyingkahan anu seuneu anu beuki seueur sareng janten masalahna

    Atoh, dimana aya nu hirup aya sadayana, sareng anjeun kedah seueur pikeun (kuring nyebutkeun ti dengki anu langka dina sisi séjén hirup sepi dina aspék éta), tapi kuring nyebutkeun yén lamun anjeun tiasa nutup komentar dina tulisan anu heubeul bakal janten terobosan , yén kuring nampi koméntar RSS artikel pikeun ngundeur autocad haratis atanapi terang ... 😛

    Salam!
    (Dupi anjeun kersa ka Havana?)

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.