Baris flu burung ngusap PC pikeun pamaké / GIS CAD?

Kalayan naon eta ngarugikeun urang ngagambar kantor dewan gambar ... Dupi cartoonists kudu balik deui ka posisi nu?

ergonomia_pc masalah geus dibahas dina istilah umum, sarta moal tanpa alesan. Kuring yakin anjeun rék ningali desktop salaku kantor pos dicitak; ngan pikeun Kotamadya Sukabumi husus. Magazine PC bulan ieu dumps perlengkapan beurat techno-smoked dina subjek, najan garis utamina museurkeun kana cara pikeun 45 twit dina unggal beresin.

Éra, éta pamitan nu lain Leuwih ti éta, Carlos Mendoza. Sempet kuring dipikawanoh I ngirim pesen pikeun roti bakar keur ngahargaan ka Lennon sagala topik iraha wae sudut stop kontak salila kasempetan abdi kalayan bicentennial nu.

Tapi di dunya grafik eta moal merta lumangsung jalan éta. Percaya PC konvensional maot poéna misah antara konsumsi tur informasi produksi. Atawa sakumaha bakal di Kanaria fallen sobat, ngangkat bendera ka uskup atawa keur di tengah tentara leumpang teh.

PC mati informasi konsumen

Anjeun ayeuna bisa ngakses data tina alat béda éta runtah a malah do tina hiji kikuk -tapi bener- posisi dina pangajaran, sanajan nongkrong ayunan kalawan Wii sedengkeun barudak nu kacau dina TV. Naha keur hiburan, pikeun mantuan nanjung dina tugas anjeun Élmu Sosial, ningali e-mail atanapi blog statistik; hiji ramo téh cukup.

Tur di lingkungan CAD / GIS urang, konsumsi teu merlukeun hiji Acer Aspire ti keur muka, citak, ngirim tong (datashow), Taroskeun atawa redlinear ngagunakeun Bentley Peta atanapi gvSIG. Dina widang, a Mapper Mobile bisa nembongkeun 6 CartoPad lajeng ngédit ka balik deui ka kabinét. Sagampil TV, salah henteu nyepeng hiji lisénsi atawa program husus, ngan hiji alat pikeun nempo, interaksi jeung varian nu.

Sumuhun. Meakeun data teu butuh GPUKusabab ampir kabéh elmu tugas nu aya dina data (dihasilkeun) jeung dina interaksi lampu sareng maranehna. Hayu shapefiles ieu, topologies dina dasar spasial atanapi imajinér istal virtual.

Teu maot keur produser

Tapi hiji pamaké gawe dina ngedit video, CAD gambar atawa program GIS pasti bakal moal lungsur posisi konvensional na di hareup monitor, anu geus hijina geus dijieun ngolo-ngolo, lega tur kirang ngabahayakeun kana panon. Teu data, tapi proses nyaeta dimana anjeun bisnis téh, sarta yén euweuh kanyamanan anu bersangkutan.

Sigana desainer grafis lamun ngarasa nyaman sareng kalam dina leungeun, urut on layar a Wacom. Tapi ragu bisa meunang deui kiat a sketcher dina méja, nu ngarugikeun anjeunna kaluar tina aya na ngayakinkeun anjeunna buang ka swivel pangawasa sajajar jeung pamupus.

I do yakin yén alat interaksi sarta ngarobah gudang lokal, kayaning hard disk jeung mouse leungit dinosaurus téh 20 literal taun dua tombol handap hareup; ngan manehna dirobah bola na antara suku ku lampu caang nu asalna ti cervix Anjeun. Maranéhanana Toys nu bisa maju 3D manuver jeung layar datar nu bisa nyieun real-time photogrammetry sahingga tebih disebutna model 3D, tapi tetep Répréséntasi 2D. Sarta transactionality, waktu pikeun nambahkeun komponén kami beroperasi dina dimensi 4, saperti dina dunya nyata.

gambar

Tapi saprak ngajalankeun hiji ékspor garis gdi kalawan fosil Geographics ka rutin bersih kalayan Pyton, maranéhna bakal perlu tim anu geus bisa nyieun urang ngarasa yakin yén urang téh ngahasilkeun kandungan anyar. Jeung konsumsi TV bakal lampu, tapi produksina bakal tetep hiji seni konvensional. Prosés, teu data. Jadi Mapping kantor keur lila neruskeun boga boss anu navigates alat lightweight kalawan keyboard holographic na monitor nongkrong di rétina anjeun; ngawas proses dina poé maranéhanana sibuk na ngamutahirkeun podcast Anjeun leupas.

Tapi dina cubicles, bakal aya lima guys di posisi marsupial operasi hiji PC nyieun garis ti scanning laser sacara real waktu.

___________________________________________________

Jeung nuturkeun Carlos, urang kudu ngadagoan nepi ka ditempatkeun deui kana posisi boh. Lamun manches!

Balesan keur 2 "pasti maot PCS pikeun pamaké CAD / GIS?"

  1. Abdi sapinuhna satuju sareng anjeun. Memang leres yén jaringan sosial, pesen instan, poto, sareng anu sanésna sayogi. Nanging, sareng dina kasus kuring, kuring henteu ngarobih "kanyamanan" sareng "perdamaian pikiran" anu damel sareng WorkStation ngahasilkeun, sanaos ayeuna kami gaduh tujuan pikeun GIS di bumi nganggo Tablet PC sareng barang.

    Tapi sakumaha Abdi ngédit jeung ngamanipulasi, PDA, telepon sélulér atawa laptop henteu ngaleuwihan worstation abdi. Sarta ieu, sanajan umur na (5 2 taun deui sarta séjén), malah kuring mercayakeun tugas abdi paling kompléks.

    A nangkeup jeung pelesir ka baca anjeun.

    Manuel

    Chili

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.