Gambaran kahiji: Dell Inspiron Mini 10 (1018)

Mun anjeun mikir meuli netbook, sugan teh Dell mini 10 bisa jadi hiji pilihan. Walketh dina harga ku AS $ 400, ogé sahandapeun aslina Acer Aspire Hiji mimitina. Éta leuwih atawa kurang (iwal langkung) Sarua jeung hiji Acer D255-2DQkk, clarifying nu versi ieu (1018) euweuh aya tapi anyar nelepon Inspiron mini 10 (1012); Teu kawas diversity Acer model ieu jadi lega sakumaha ka leungit sidang najan loba ngan rupa-rupa warna dina.

mini 10

Diantara hal anu input bray perhatian kuring aranjeunna:

  • Keyboard. Eta bakal mibanda ningali lamun husks kénéh méré anjeunna masalah dina ieu, tapi kuring resep anu keyboard nu teu kaasup fungsi konci pilihan kahiji. Saeutik telat, tapi kawas batur cahayana fokus ieu saeutik urang dipake kenop sakumaha F5, F7, F11; Tapi aya kaasup pengiriman barang ka Datashow, nirkabel, kacaangan, polume audio, tanpa ngagunakeun konci FN. Éta ogé konfigurasi hadé tina panah ngagugulung nu aya salaku urang nu biasa, kalawan pilihan Mimitian, Ahir, Page Up na Page Turun kalayan konci fungsi. Acer iklan ngajadikeun anjeun digolongkeun leuwih gelombang atanapi sababaraha tetes mun cuaca, tapi ulah pikir eta hartina éta waterproof, jigana nu Uap rarancang dasar ngarojong sagara luhur atawa ko-pagawe anu nyarita teh gaya Cat Wild; sareng sadaya keyboard nu sigana posisi ketikan langkung nyaman.
  • rarancang éta alus, abdi resep ka oilcloth nutup damping anu teguh jeung panjang, jauh ti juru. Éta lepat sareng rarancang Acer, anu mindeng ngajadikeun eta tamper jeung fingertips tur salse narik jauh, utamana lamun karét nyaéta panas baseuh.
  • touchpad Cai mibanda tombol di handap, hal absurd I kagungan Aspire Hiji ngatur aranjeunna di sisi. Dina anyar (1012), malah eta asalna terpadu ku tabletilla tunggal, ku relief lemes.
  • batre, The pangalusna. Hal ieu prasetél nurutkeun konfigurasi tina Dell, nu nyepeng ngan sajam, tapi milih pilihan tina hemat, asumsina kinerja anu leuwih ti jam 8.
  • kapasitas cukup cukup, dua kalieun aslina Acer Aspire Hiji. Bawa hiji prosésor N455 Intel Atom kalawan 1.66 2 GHz sarta GB RAM. Grafik akselerator Intel 3150 sigana masihan kakuatan, tapi pasti eta bakal ngadat program beurat teuing, nu aya geus tim DualCore jadi leutik, tapi pendapat abdi modél ieu téh kacukupan keur CAD / GIS, upami dihubungkeun jeung monitor badag dina sesi karasa kana panon.
  • neundeun, Brings a 250 GB teuas ngajalankeun, sanajan ngeunaan 20 GB mah teu aya, pressure restorasi partisi kalayan naon kantos -atawa boro kantos- kedah cageur formatna tapi ngan hiji restorasi awal.

mini 10

Optionally, anjeun tiasa ngawengku kartu disebut DELL Wireless GPS panarimaan 700, kalawan nu bisa masihan migunakeun GIS candak jeung update data. Ogé, upami requests tiasa ngilikan kalawan Ubuntu, nu jigana mah sikep agung DELL, sanajan henteu acan pikeun kuring.

Salaku Jigana aya pamutahiran, éta sambungan kabel nu sigana sarua rawan, jadi méméh éta ruksak atuh kuring bakal wide dina tungtung anu nyambungkeun kana netbook. Dugi maranehna ngalakukeun dina derajat 90, bakal neruskeun jadi disposable.

Lamun hal aneh kuna, sugan éta yén maca kartu sakumaha ieu ukur sadar tilu, tinimbang 5. Vérsi ieu ogé hadir kalawan dua alat USB hijina, nu Jigana téh goréng; dina ieu éta rada kompleks uninga lamun jalma anu ciri Mini 1012 sabab némbongan dina katalog nu boga tilu palabuhan sarta hiji keur mikropon-na kuring teu ningali atawa ocupo-. sésana, Jigana mah bakal detecting waktos.

Pikeun ayeuna mah, masang Chrome, Google Earth, iTunes, Dropbox singkronisasi Live Writer jeung dimana sagalana sejenna nyaeta. Na luhureun sakabeh ... emut tips saruaNu najan ieu téh ayat sejen, chorus téh sarua ... téh mangrupa Nebook, teu Yunque.

Hiji Balesan to "gambaran Kahiji: Dell Inspiron Mini 10 (1018)"

  1. kalawan mecenghulna netbook, urang tnemos kamampuhan pikeun mawa laptop urang pikeun ka unggal madhab sarta jadi salawasna dina komunikasi ngeunaan mana sakumaha aya tempat publik nu nawiskeun jaringan WiFi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.