arsip pikeun

gambaran kahiji

Salaku Google Earth robah dunya urang?

Sateuacan Google Earth aya, panginten ngan ukur pangguna sistem GIS atanapi sababaraha énsiklopédi anu ngagaduhan konsepsi anu buleud dunya, ieu robih sacara diametrik saatos datangna aplikasi ieu dianggo ku ampir sadaya pangguna Internét (Aya Bumi Bumi tapi henteu pikeun nyerat ), mangrupikeun cocooan anu saé tina Google anu hébat, didamel ...