arsip pikeun

gambaran kahiji

OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

peta GPS
OkMap panginten mangrupikeun salah sahiji program anu paling mantep pikeun ngawangun, ngédit sareng ngatur peta GPS. Sareng atribut na anu paling penting: Éta Gratis. Sadaya urang parantos hiji dinten ningali kabutuhan pikeun ngonpigurasikeun peta, georea gambar, unggah file bentuk atanapi kml ka GPS Garmin. Tugas sapertos kieu nyaéta ...

Bentley ProjectWise, hal munggaran nu peryogi kauninga

Produk anu paling dikenal ku Bentley nyaéta Microstation, sareng vérsi nangtungna pikeun cabang geo-rékayasa anu béda kalayan nekenkeun desain pikeun rékayasa sipil, industri, arsitéktur sareng transportasi. ProjectWise mangrupikeun produk Bentley anu kadua anu ngahijikeun manajemén inpormasi sareng integrasi tim kerja; sareng nembé dileupaskeun ...

SuperGIS, gambaran kahiji

Dina kontéks barat kami SuperGIS henteu ngahontal posisi anu penting, tapi di Wétan, nyarioskeun nagara-nagara sapertos India, Cina, Taiwan, Singapoore -nami sababaraha- SuperGIS ngagaduhan posisi anu pikaresepeun. Kuring parantos ngarencanakeun pikeun nguji alat-alat ieu salami 2013 sakumaha anu kuring parantos dilakukeun ku gvSIG sareng Manifold GIS; ngabandingkeun fungsina; kanggo ayeuna…

5 menit dipercanten GeoCivil

GeoCivil mangrupikeun blog anu pikaresepeun anu berorientasi kana panggunaan alat CAD / GIS di daérah Téknik Sipil. Pangarangna, sabangsa ti El Salvador, mangrupikeun conto anu saé tina orientasi anu dipiboga ku ruang kelas tradisional nuju komunitas pembelajaran online -pangpangna-; tanpa diragukeun hiji tonggak anu hatur nuhun ka ...

A katingal di gvSIG 1.10

Saatos sababaraha dinten ngotéktak gvSIG 1.9, teu sabar pikeun bug dina versi éta sareng masalah sanésna, dinten ayeuna kuring balik deui kana masalah gvSIG. Henteu lami-lami némpél parangkat lunak ieu parantos produktif pikeun kuring, sabab muka versi anyar ieu sareng ngabandingkeunana sareng poto anu kuring kantos ti kasempetan éta nyaéta ...

TatukGIS Viewer… panempo anu saé

Sajauh ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna (upami sanés anu pangsaéna) panempo data CAD / GIS anu kuring kantos tingali, gratis sareng praktis. Tatuk mangrupikeun garis produk anu lahir di Polandia, mung sababaraha dinten ka pengker versi 2 ti tatukGIS Viewer diumumkeun. Anu nongton anu sanés Upami urang ngahargaan program gratis mérek sanés, ...

uDig, gambaran kahiji

Sateuacan urang ningali alat sumber kabuka anu sanés di daérah GIS, diantarana Qgis sareng gvSIG, sajaba ti program anu gratis anu parantos dicobaan sateuacanna. Dina hal ieu kami bakal ngalaksanakeun éta nganggo User-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji anu datang dina PortableGIS. Dimana uDig asalna mangrupikeun konstruksi ...