arsip pikeun

gambaran kahiji abdi

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalawan leuwih ti pamaké 15,000 50 di nagara sarta sadia di Spanyol, Inggris, Perancis sarta Portugis diantara basa sejen, MDT nyaéta salah sahiji anu pang ngaapresiasi ku pausahaan aktipitas aplikasi geoengineering spiker Hispanik. APLITOP boga di portopolio miboga opat kulawarga aplikasi: proyék surveying, aplikasi widang kalayan total stasiun ...

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...