Milih hiji panyadia pikeun mail bulk - pangalaman pribadi

Tujuan naon prakarsa bisnis anu ayana Internet sok tur bakal ngahasilkeun nilai. Ieu lumaku ka parusahaan badag nu boga ramatloka nu ngaharepkeun narjamahkeun datang kana jualan, jeung blog nu ngaharepkeun boga pengikut anyar jeung ngaropéa kasatiaan dina leuwih nu aya. Dina duanana kasus, menata palanggan kirimkeun mailings Massa Ieu mangrupakeun tantangan pisan serius, tempo yén kaputusan goréng bisa mungkas tina pinalti ku mesin pencari kana kawijakan situs panutupanana pikeun violating hukum nagara mana situs nu geus hosted.

Dibikeun pentingna tina masalah ieu, abdi panginten artikel ieu, lamun batur kungsi ditulis ka kuring sababaraha taun ka pengker, abdi bakal geus merlukeun dibedah masalah anu ngajurung kuring pikeun ngarobah panyadia domain, geus ditutup keur situs minggu na balik ka meunangkeun gambar dina mesin pencari, Google particulars. Sanajan aya panyadia béda, anu item hususna anu dumasar kana analisa potensi Malrelay ngeunaan MailChimp; Gening lamun saha anu mangpaat.

Ganda validasi.

Aya hal pisan atra dina ieu anu hurts nyebut eta. Sanajan budaya umum, daptar palanggan sanes kumpulan surelek dicokot ti dinya. Kadé gaduh manajer pikeun mastikeun yén lalanggan gaduh dual validasi. The ngageter munggaran nu nampa ku ngirim mailings massa salah, bakal host anjeun nu ngajamin bakal nanya kumaha anjeun ngagaduhan langganan 15 rekening mail dicokot di acak; lamun boga validasi ganda, Anjeun kudu nyadiakeun tanggal langganan na IP dual validasi, sarta anu bakal ngahemat sumputkeun anjeun; lamun teu resep mere informasi yen atanapi Abdi gé invent panyadia domain pajeulit teu pajoang saha luhureun manehna jeung ngabejaan ka maneh moal bisa masihan anjeun beuki jasa; 7 dinten anjeun kudu nyieun cadangan tur ngalih ka hosting nu sejen. Duanana MailChimp na Mailrelay nawiskeun pilihan tina validasi ganda; tapi hususna, bakal resep layanan nu boga server hosted di Éropa teu di Amérika; pisan tangtu, sanggeus kriteria pangalaman goréng panungtungan abdi.

Pilihan tina jasa bébas pikeun béréndélan leutik.

jasa mail bulk salawasna masihan anjeun sababaraha Kotamadya Sukabumi per bulan haratis.

  • Salaku conto, MailChimp méré Anjeun pilihan ngirim nepi ka 7.5 mailings bulanan rata ka jumlahna aya nepi ka 2.000 pengikut; ie 15.000 per bulan.
  • Mailrelay méré Anjeun pilihan ngirim ka rata-rata 6.25 posting jumlahna pengikut 12.000, per bulan: maksudna, dugi surat 75.000 per bulan, kalawan layanan bébas Anjeun.

Gunana pikeun nyebutkeun yén suplai nu ngaleuwihan Mailrelay MailChimp, tempo yén saprak 1.000 pengikut ditandatanganan valid tur dianggap poténsi nguntungkeun. Sahenteuna, ngarah sebutkeun jejer gurus.

jasa pembayaran ditambahkeun nilai.

Sual naha bayar anu pakait sareng menata rekening badag. Ngabogaan leuwih ti 12.000 palanggan valid, henteu potensial ékonomi wasted iwal malire nilai pamasaran mail; Egeomates pikeun kami, nilai a palanggan valid sarua $ 4.99; sahingga langganan 12.000 bakal boga nilai nu ngaleuwihan $ 50.000. Kalawan poténsi ieu ngajadikeun rasa mayar layanan anu ogé dipaké, bisa untung tina hiji prakarsa on Internet jeung ngamajukeun bubuka kasempetan anyar.

Anjeun mayar leuwih pikeun jasa nu ngurangan risiko blacklisting ku mailing massa. Ieu ngawengku ngirim ku SMTP jeung autoresponders, kukituna ngirim wates per menit, sarta kreasi torowongan jualan, jasa asuransi digabungkeun keur ngaleuwihan wates kiriman bulanan henteu ngaleuwihan. Mun urang tambahkeun pilihan tina segmenting béréndélan dumasar kana atribut kayaning nagara atawa basa, urang keur diajak ngobrol saluareun béréndélan distribution sederhana, nganut lila geomarketing leuwih berharga.

Mun anjeun tempo layanan milis massa, abdi nyarankeun Anjeun buang a glance di Mailrelay. Dina sababaraha hal, kuring resep eta sabab autoresponders bébas; sanajan kuring ieu impressed naon maranéhna nelepon Smartdelivery, kukituna ngirim surelek ngagagas ku palanggan paling aktif, ngurangan resiko ragrag kana mailings dihoyongkeun atanapi saringan ad sakumaha teu Gmail nalika hiji surelek ieu dikirim dina bulk na Cai mibanda laju maca low.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.