Microstation V8i: Tugas Napigasi

MicroStation v8i nu anyar

Paling inovatif Kuring geus katempo, sarta manuk di Microstation V8i mangrupakeun palang navigasi katelah Tugas Napigasi bener méré raray anyar pikeun manajemén jeung kamungkinan ngirim Paréntah ka ngadaur mulangkeunana tombol di.

Naha bar

program CAD boga bedana ngabogaan rébuan Paréntah nu romantically pleasing mun urang anu nyisiran sababaraha bulu abu Tapi salami programming obyék-berorientasi diserbu euweuh nu peryogi kauninga via Paréntah téks.

Pikeun Microstation, Paréntah via konci-di anu ngiles lalaunan kalayan tombol tapi kasusah téh pikeun nyimpen saloba bar tanpa wasting workspace nu. Pikeun AutoCAD, ieu dipilih ti versi 2009 nu pita, nu mangrupakeun kasaruaan of Microsoft Office, nu paréntah tetep dikelompokkeun contextually dina bar horizontal luhur.

MicroStation geus mutuskeun ninggalkeun ti bar nangtung nembongan jadi solusi alus lantaran leuwih gampang pikeun ngadalikeun dina formulir tangkal. Sigana hiji gagasan geulis alus tur kalawan parobahan drastis saeutik, boga sababaraha kasaruaan jeung cara anu terstruktur di AutoCAD 3D Sipil.

saperti katempo

bar nu aya prakték jadi mun cara nyortir ikon, ambruk na malah nyered mana dina layar. Pikeun ngaktipkeun deployment nu gampang geus pakait surat, sapertos nu lamun dipencet dina kibor dipintonkeun dina katuhu ... ngan hébat, aya dipaké pikeun mencet tombol jeung antosan bisa diperpanjang.

MicroStation v8i nu anyar

Lajeng aya pra propil ngadegkeun 3D Sipil sakumaha hancana di éta gumantung kana MicroStation v8i nu anyaraplikasi nu dipasang nu bisa milih parabot Anjeun dikaitkeun kalayan pancén umum. Observasi yen sanggeus dipasang Geopack abdi tiasa milih profil jeung Paréntah éta suku kuring, kayaning:

  • naliti
  • géométri
  • parabot DTM
  • loka
  • drainase
  • solokan cai
  • pamandangan
  • geotechnics
  • jsb

Estu kalayan ieu lamun aranjeunna smoked ganja di gaya Walanda, kusabab practicality pisan alus, sabalikna ka heubeul anu diperlukeun bisa pilari tulbar atanapi ngetikkeun Paréntah dina konci dina.

pilihan

taskbar bisa ngonpigurasi di sahanteuna tilu pilihan, ieu téh ditetepkeun dina "Workspaces / karesep / tugas navigasi". Anjeun oge tiasa nyetel ikon Ukuran antara leutik, sedeng atanapi badag; leyuran alus keur panon urang ngurangan atawa ukuran monitor.

Dialog. Kalayan ieu, wangun heubeul dijaga, atawa sahenteuna jadi dipigawé dina XM, ti bar primér nu bisa deployed dina parabot dimaksudkeun. V8 gaya nu lajeng, saprak kuring ningali nu teu loba nempo XM acan.

alat kotak. Ieu teh gaya Kuring geus ditémbongkeun di luhur.

dina pintonan. Kalawan alternatif ieu, bar anu mangkal di ujung pamadegan, metot alatan ngaheéat spasi tapi anjeun masih teu bisa manggihan sagala logika jeung Jigana bisa nyusahkeun.

kacindekan

Ieu leyuran alus keur nanganan Paréntah, sakumaha kuring ngarasa gambaran mimiti alus dina watesan pungsionalitasna.

Kuring nyarankeun Anjeun coba eta, sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih tombol katuhu ka toolbar anu dipintonkeun sakumaha bar leupas, sarta tangtu kacida alusna éta nu bisa ditampilkeun salaku panel, atawa ikon. Sipat ieu tiasa bebas per bar, bisa ngaropéa sarta ogé ningali pilihan panawaran mode ka sakabeh bar.

MicroStation v8i nu anyar

Pondokna, inovasi pohara alus tapi Bentley bakal pasar pisan kuat produk ieu kusabab sakumaha urang terang, seueur pamaké téh hésé migrasi, moal sabab rék nyandak versi anyar tapi lantaran ngarasa bagja ku naon geus dipibanda (atawa naon eta ngarugikeun ka bajak eta pitifully).

Dina titik ieu kuring geus katempo jalma maké Microstation J komo Microstation SE ... na cinta !!!. Ku kituna antara V8, XM na V8i kami bisa boga kaayaan konsumén tangguh pikeun ngarobah ukur pikeun panganteur anyar, lamun program anjeun masih nyetir format V8 sami ieu dilaksanakeun pikeun leuwih 6 taun sarta migrasi tanpa hiji ELS bakal hartosna ongkos tambahan.

Panganteur parobahan saluareun lajeng urang gé ningali, keur ayeuna mah Abdi deui wisata sareng sambungan nirkabel neken. Kuring ngabejaan ka maneh, abdi dipasang di V8i Acer mini netbook... heran eta ngalir kacida alusna sarta meets gélo kuring Cara keur indit, Ngan nangtukeun ukuran leutik ikon sabab kuring teu boga loba spasi.

Hiji Balesan to "Microstation V8i: Tugas Napigasi"

  1. Hal ieu kacida slow MicroStation. Bener teu eta aya lalawanan ka robah, naon kajadian téh nya éta pisan logis bentukna mStation di Paréntah maranéhanana. Autocad jauh punjul ku sababaraha cara. Tapi sanajan mibanda versi 2011. Jeung kuring teu hayang ngarobah sabab loba parabot nu leungit tina MStation nu. Loba waktu anu leungit ku milih ikon, léngkah repetitive di autocad teu kajadian. disadvantage sejen teh programming dina VBA, AutoLISP, DCL rada basajan di Autocad, tapi MStation nyaeta pusing jeung teu gaduh kapasitas pinuh. The manajemén 3D 2011 Autocad nyaeta infinitely surfaces punjul, 3D objék, pamadegan jeung sajabana

    MStation nu leuwih leutik dina format AutoCAD, tapi teu ngahemat setélan gambar, kayaning skala multiline, leresan jsb Anjeun kudu salawasna diatur data variabel na AutoCAD henteu lumangsung.

    Aya REFEDIT edit blok (sél dina mStation) sacara real waktu. Aya paramétrik, blok dinamis, nyelapkeun tabel, tabel ékspor ka Excel, exce meunangkeun data, navigasi hub 3D, GIZMO 3D na kitu ... .. ka tak terhingga. Ieu mangrupakeun aburricion nu MStation.

    programming nu bisa dilakukeun gambar pisan gancang, 20 kali leuwih gancang ti dina MStation na wungkul 2 atanapi keystrokes 3. Anjeun oge bisa ngabagikeun data sareng Excel gancang-tebih garis, skala, ketebalan, labél, téks, ampir sakabéh badan data puden ékspor.

    Rojongan pisan eksplisit dina MStation nu. Taya conto practicos.El boga katerangan autocad pikeun sagalana tur nampilkeun kabeh jejer nu patali, tutorials video, variabel, paréntah, conto, aplikasi, Tumbu web, jsb Kuring pernah boga gangguan pamahaman naon paréntah malah dina manual programming na.

    Ieu mangrupakeun basofia nu MStation. Kuring ukur make eta lantaran nasabah hiji miwarang keur eta, tapi lamun loba karya resep Autocad.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.