arsip pikeun

Microstation-Bentley

Rékayasa na GIS parabot pikeun perusahaan Bentley

Bentley Systems Expands nawarkeun rarancang jeung dokuméntasi wangunan beton ku acquiring S-kubus Futuretech

Anyar kamampuhan analisis canggih struktural beton, rarancang jeung dokuméntasi solusi Bentley Systems, dilebetkeun dinten ngumumkeun mangrupakeun akusisi ti dokuméntasi software jeung desain konstruksi beton dumasar di Sukabumi Company S-kubus Futuretech Pvt. Ltd. The ditambah aplikasi S-kubus Futuretech manjangan Bentley poéna husus kalawan ...

10 taun engké migrasi platform geospatial - Microstation Geographics - Oracle Ruang

software bébas proprietary
Ieu tantangan umum pikeun loba proyek Cadastre na Biologi Kelautan sarta Akuatik, nu di 2000-2010 waktos Geographics Microstation terpadu salaku hiji mesin data spasial, tempo alesanna saperti kieu: The arc-titik éta manajemén jeung terus jadi pisan praktis pikeun proyék-proyék cadastral . The DGN alternatif pikaresepeun, tempo na versioned dina file nu sami, ...

Bentley warta Newsletter Latin America

Ti Wawakil Présidén Bentley Latin America kami komunikasi Alfredo Castejon dina édisi munggaran dina format ieu komunikasi: Urang dibuka era anyar dina komunikasi jeung pamaké kami liwat newsletter kieu dina hiji waktu dina sajarah Bentley bakal apal salila sababaraha taun. Ieu mangrupakeun waktu nalika ...