arsip pikeun

Microstation-Bentley

Rékayasa na GIS parabot pikeun perusahaan Bentley

orthophotos sakumaha georeferenced dina Google Earth

Anjeunna saacanna kungsi diucapkeun tina peta sakumaha georeferenced Google Earth, ayeuna urang gé ningali kumaha urang lakonan hal nu sarua jeung hiji orthophoto. Dipikaharti ku hiji orthophoto, hiji gambar orthorectified, nu urang kenal georeference na. Google Earth miwarang opat potongan informasi nu pakait jeung puseur unggal sisi orthophoto (tempo gambar dihandap), loba yakin yén ...