Meunang akurasi submeter ti hiji iPad / iPhone

The GPS tina hiji alat ios kawas iPad atawa panarima iPhone tangtukeun accuracies dina urutan tina sagala browser sejen: 2 na 3 antara méter. sajaba ti Kit GIS, Sempet katempo sababaraha kemungkinan séjén pikeun ngaronjatkeun akurasi na, kumaha berkat konsultan babaturan, éta metot nyandak katingal di kaulinan ieu, saperti Posify Ieu integrates alat nu bagerak.

GPS ipadSanajan sigana hiji alat basajan, anu Bad Elf GNSS juru ukur mangrupakeun novél jeung panarima kuat via Bluetooth ka alat mobile mere pilihan tina jadi panarima GNSS, kaasup sensor barometric pikeun luhurna dpl. Dina laleur nu ngoperasikeun salaku panyungsi, tapi dina modeu statis, bisa ngahontal akurasi sub-méteran maké SBASS kalawan pamawa diferensial postprocessing (DGPS) ngahontal nilai antara 10 na 50 séntiméter.

Ieu bisa dipaké nepi ka 5 alat sakaligus via Bluetoot.

Pikeun hargana éta bener pikabitaeun, saprak sigana alternatif metot pikeun ngangkat sareng precision ditarima di hiji béaya rendah.

Kumaha akurat GNSS nyadiakeun Bad Elf juru ukur

  • Tepat Point Positioning (PPP): Pikeun aplikasi statik jeung pisibilitas alus. PPP migunakeun fase sinyal pamawa pikeun ngurangan distortions ionospheric jeung tanda multi-jalur. Ieu nyadiakeun wincik hiji méter tanpa ngabogaan tingal stasiun lokal atawa sumber sejenna koreksi.
  • Spasi Dumasar Augmentation Services (SBAS): Ngaliwatan rasi satelit, SBAS nyadiakeun nangtukeun pikeun masalah ngorbit data, jam na Nepi alesan cuaca atawa stasiun rujukan taneuh. Sinyalna ngawengku Amérika Kalér (Waas), Jepang (MSAS), Éropa (EGNOS) jeung India (GAGAN). SBAS sorangan ngawengku horisontal kalawan accuracies mun 2 2.5 méter.
  • Diferensial koreksi GPS (D-GPS): Koreksi nyaéta sadia via stasiun basa mana di dunya, lingkungan GNSS ngarojong industri baku RTCM 2.3 pikeun operasi sakumaha D-GPS Rover.
  • Pos-ngolah data atah pikeun RTK: Pikeun aplikasi nu accuracies hadé (tina 10 mun 50 sentimeter) moderator, mangga data atah jeung ukuran SBAS nu sadia pikeun aplikasi real-time Kinematic (RTK), sarta postprocessing. data ieu sadia ngaliwatan SDK jeung file log disimpen dina modeu mandiri.

The Bad Elf juru ukur GNSS ogé bisa nyadiakeun GPS NMEA mode data streaming via Bluetooth atawa alat USB lian ti ios, sarta mobile jalan dina Android, Windows, Mac OS X atawa Linux. Tapi keur kiwari pangrojong pikeun platform ieu ngan bisa laksana.

Bagan di handap ieu nunjukeun kumaha di awal hiji titik ukur statistik ieu dicandak ngeunaan tilu méter, dua méter ka handap, ukur submeter rada ditarima saméméh opat menit.

akurasi GPS

Bad Elf GPS pitur GNSS juru ukur.

  • GNSS akurasi kirang ti hiji méter cicing, nalika SBASS mobil + PPP.
  • 10 mun 50 cm precision maké aplikasi pos-processing. A SDK hareup ngajangjikeun pikeun ngembangkeun pihak-katilu.
  • Ieu ngarojong diferensial postprocessing (DGPS) koreksi maké RTCM ti jaringan stasion rujukan lokal.
  • 56 narima GPS, GLONASS sarta saluran QZSS SBASS (Waas / EGNOS / MSAS)
  • Pindah GPS nyadiakeun precision 2.5 méter.
  • laju sampel configurable 10 Hz.
  • Status mode ditingali, GPS + layar LCD caang GLONASS.
  • hirup batré, nepi ka 35 jam. Sanajan ngarojong nepi ka 200 jam euweuh mode panarimaan.
  • Anjeun tiasa ningali tina PC Anjeun liwat kabel USB, éta Sigana mah a kalam drive.
  • Pilihan sambungan stream ka PC atanapi mode Mac.
  • Ieu ngawengku duren pikeun luhurna.
  • Dina panas jadi gancang sakumaha sadetik, kalawan panarimaan satelit tanpa munara telepon gumantungna. (Teu merlukeun Internét aksés GPS).
  • Ieu bisa dipaké pikeun jangkung 18,000 méter maksimum, upami navigasi hawa, sarta nyepetkeun 1,600 kilométer per jam.

alat nu gawéna ku sorangan, ngaronjatkeun katepatan tina panarimaan jeung ampir sagala aplikasi ios, tapi merlukeun integrasi ngagunakeun Bad Elf SDK ngakses fitur canggih. Pikeun ayeuna pabrik maranéhna geus dimimitian digawekeun serius kalayan loba pamekar aplikasi kalawan rojongan GNSS.

Nalika purchasing alat eta kaasup:

  • Jadi-GPS-3300 GNSS newak alat.

  • sambungan kabel USB 90cm pikeun muatan listrik.
  • carjer wahana 12-24 volt.

  • Pisah beuheung Lanyard.

Ieu cocog sareng alat iPod, iPad jeung iPhone:

  • kalima generasi iPod touch.

  • iPhone 5S, 5C, 5, 4S, iPhone 4, 3GS iPhone, jeung iphone 3G.
  • iPad Air, iPad (katilu jeung kaopat), 2 iPad, iPad.
  • mini iPad sareng Rétina tampilan, iPad mini.

Anda potongan harga di $ 499.

Teu goréng, dibandingkeun kalawan sarimbag dipikawanoh tim merek mana luhur $ 1,900 - atawa leuwih. Tina pangalusna Kuring geus kasampak dina leyuran ékonomi pikeun surveying precision, tapi urang kedah nyobian pikeun mastikeun lamun éta ngajadikeun rasa dina beuli bulk pikeun proyék ageung.

Di dieu anjeun bisa nempo inpo leuwih lengkep.

3 balesan pikeun "Cokot akurasi submeter ti hiji iPad / iPhone"

  1. Jag ar av i stort behov instruktioner Bad Elf GPS Hur Hur jag pro fungerar skall pikeun att Stalla di den att fa den funka sà som noggrant möjligt
    Vanliga hälsningar Dan Ericson

  2. naon bisa I manggihan di Mexico mana?

  3. pisan mahal pikeun penanganan precision low

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.