Maya Bumi diropéa gambar (Nov 07)

Kalawan kapuasan hébat kami ngamutahirkeun imagery satelit-resolusi luhur dina bulan Nopémber, dina maya Bumigambar nembongkeun Mataro, dimana aya euweuh gambar tina kualitas ieu.

Maya Bumi Spanyol

Di handap ieu mangrupakeun speaker Spanyol lokalitas diropéa:

(Manuk urang Panon) Spanyol:

Malang, Alicante, Almeria, Collado Villalba, Cuenca, El Ejido, Guadalajara, Leon, Molina de Segura, Santiago de Compostela, Torrevieja, Talavera, Merida, Mataró, Manresa, Lorca, Gandia, Benidorm, Alcoy / Alcoi,

(GeoEye) Orthophotos Satelitales

La Palma, Tenerife, Zaragoza, Island Ibiza Island (Spanyol)

Chichen_Itza, Monterrey, Acapulco (Méksiko)

Isla San Island Andrés, Providencia Island (vs Nikaragua)

Sao Paulo, Rio de Janeiro (Brazil)

Buenos Aires, Argéntina

Cuzco (Noroeste), Cianjur (Peru)

Kapuloan wétan (Chili)

Kalér (French Guyana)

maksud tropis:

Havana (Kuba)

Roatan, Honduras

Bélis Kota, Bélis

Antigua, Guatemala

Bermuda, Bridgetown, Saint Martin, St Lucia, Dominica, Saint Vincent jeung Grénadin, Grénada, Trinidad jeung Tobago, Astanajapura, Aruba, Little Kayman, Samoa Amérika ... jeung nu lianna (Dina Karibia sarta antillas)

Inget yen lamun hayang ngabandingkeun Gambar tina Google Earth na Virtual Bumi salaku urang dipedar didieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.