Maya Bumi, update gambar April 2009

Maya Marcapada ngamutahirkeun dina laju leuwih gancang ti Google Earth, ngan éta bulan Maret 21 TB acuk dina April na geus risen loba sejen data anu loba di antarana nu lingkunganana Hispanik urang. Dina laju ieu kuring bisa meunang nyekel up pas, sabab éta salah sahiji kalemahan Virtual Bumi, di luar nagara favorit.

Dina hal ieu Spanyol teu geus favorit, tapi éta metot anu sakumaha urang bahas babaturan Tecnomaps urang, sinyalna nyaeta pikeun nutupan sakabéh Italia. Di dieu nyaeta daptar kasimpulan

image_15

Argentina:

  • Bahía Blanca
  • Bariloche Lake
  • Buenos Aires
  • Catamarca
  • Comodoro Rivadavia
  • El Bolson
  • El Calafate Lake
  • Hunmahunaca
  • laut Ostende
  • Mar del Plata
  • Mendoza
  • Neuquen
  • Puerto Madryn
  • lalawanan Corrientes
  • Rosario
  • Salta
  • San Miguel Tucuman
  • San Salvador Jujuy
  • Santa Teresita
  • Santiago del Estero
  • Viedma

Colombia:

  • Bogotá
  • Cali
  • Magdalena
  • Maicao
  • medelin
  • tegal
  • Quito
  • Riohacha
  • Santa Marta
  • Sincelejo
  • Tolima
Brazil:

  • Iciuma
  • Alto Paraiso de Gois
  • Araraquara
  • bauru
  • boa Vista
  • geulis
  • Campo Grande
  • Campos
  • Cariacica na Serra
  • caucaia
  • Caxias do Sul
  • Chapeco Xanxere
  • Congonhas
  • Santos Kosta Verde Angra
  • Criiciuma
  • Fernadopolis Votup
  • Fernando de Noronha
  • lingua
  • Garopaba Imbibtuba Laguna
  • Guarapuava
  • Jales
  • Maraba
  • Mojiguacu
  • Mossoro
  • kalér Fortaleza
  • Kalér Porto Alegre KUBS
  • Pantanal Park
  • Parnaiba
  • Rio Hideung
  • San Jose Rio Preto
  • Santo Angelo
  • Sao Jose dos Campos sarta M
  • Sao Leopoldo
  • Volta Redonda
Bolivia:

  • Cochabamba
  • La Paz
  • Oruro
  • Potosí
  • Samaipata
  • Santa Cruz
  • Suhune
  • Uyuni

Spanyol:

  • Gibraltar
  • Santa Cruz
  • Toledo
Chili:

  • Antofagasta
  • Arica
  • Calama
  • Castro
  • Chillan
  • Concepcion
  • Copiapo
  • Iquique
  • La Serena
  • Los Angeles
  • Punta Arenas
  • Cijulang
  • San Antonio Santiago
  • Sewell
  • Talca
  • Temuco
  • Torres Del Paine
  • Valparaiso
Mexico:

  • Atlan
  • heubeul Moelos
  • Aquascalientes
  • Ascension
  • Atlixco
  • North handap
  • Selatan handap
  • Cárdenas
  • Ciudad Valles
  • Cosala
  • Bucht
  • Guanajuato
  • Jalapa Enryquez
  • navajoa
  • Ocotlan
  • Tampico
  • Tempoal
  • Tepic
  • Tequisquiapan
  • Veracruse Tuxpan
  • Zitacuaro
  • Zimapan

Paraguay:

  • Bela Vista
  • Ciudad del Este
  • Concepcion
  • misi Paraná
  • Pedro Juan Caballero
  • Saltuo del Guaira

Peru:

  • Plaza de Acho
  • Arequipa
  • Cajamarca
  • Chiciayo
  • Chimbote
  • Hunacho
  • Hunancayo
  • Hunaral
  • Ica
  • Lake Titicaca
  • Piura
  • Tacna
  • Taiara
  • Trujillo

update Ieu ogé kaasup nagara kayaning:

  • Kuba
  • républik Dominika
  • Ékuador
  • Haiti
  • Astanajapura
  • Trinidad jeung Tobago
  • AS
  • Uruguay
  • Venezuela

3 balesan pikeun "Virtual Bumi, update gambar April 2009"

  1. Baraya, Kuring ogé bahana ngaku jeung reinvindico ngaran handap kota of Peru kuring tercinta:

    • Dataran Acho
    • Arequipa
    • Cajamarca
    • Chiclayo
    • Chimbote
    • Huacho
    • Huancayo
    • Huaral
    • Ica
    • Tasik Titicaca
    • Piura
    • Tacna
    • Talara
    • Trujillo

    Jum!
    Salam ti Peru
    Nancy

  2. Sumuhun, éta gabungan aneh tina basa Inggris, ejaan goréng jeung jahiliah.

  3. Gusti, kumaha sarap geus ditulis dina ngaran kota! (Anjeun ieu mah maneh!)

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.