403 masalah dilarang Kasalahan

Leuwih ti sakali hiji hal sapertos ieu kajantenan ka kami, sareng nalika asup kana situs urang sorangan pesen handapna nembongan:

kanyaram

Anjeun teu gaduh idin pikeun ngaksés /index.php dina server ieu.

Sajaba ti, aya kasalahan anu ngarubah 403 nalika nyobian nganggo ErrorDocument pikeun nanganan pamundutna.


Apache mod_fcgid / 2.3.5 mod_auth_passthrough / 2.1 mod_bwlimited / 1.4 FrontPage / 5.0.2.2635 Server di geofumadas.com Port 80

Aya varian kasalahan anu sarua, pikeun sababaraha alesan, tapi dina kasus gaduh situs anu dikawasa dina WordPress sareng saurna berpungsi dina panel administrator, kanggo hal ieu kedah lumangsung, kedah kami ngalaksanakeun lampah aneh anu saksés ku Apache meungpeuk minangka pencegahan otomatis (looped diteruskeun). Bisi kuring aya kajadian sareng abdi sababaraha kali, sapertos:

gambaran

  • Sanggeus ngeusian halaman halaman, biasana nganggo seueur naskah atawa tinthumb anu kawentar anu badé maksa kaluaran seueur gambar.
  • Jalankeun skrip teuing beurat, sapertos fix-alihan kalayan seueur teuing rékaman anu dipilih. Kiwari éta WordPress ngamungkinkeun pikeun milih jumlah rékaman anu ditampilkeun, éta mempermudah sawatara hal tapi tiasa bahaya upami urang ngadamel parobahan masif ti anu tiasa diarahkeun.

Urang kedah mastikeun leres masalah anu ukur di meungpeuk tim kami, kusabab kadang browser na sesah nganggo cookies. Mupus cache cookie mangrupa kaluar, tapi indikator Hadé pisan Woopra, sabab aya urang tiasa ningali naha pamaké séjén anu ngakses tina nagara-sanés sanés sareng éta ngan saukur masalah urang. Satuluyna anjeun kudu ngaidentipikasi file naon anu dipeungpeuk. Dina kasus anu ditémbongkeun nyaéta index.php.

Mangka anjeun kedah buka cpanel sareng cobian aksés kami ngamungkinkeun pikeun ngaganti ngaran éta. Kuring bisa nempo yén indéks ieu parantos dijieun, anu dipiceun pesen sareng indéks anu leres parantos dingaranan salaku index.php.wpau.bak.

Gumantung kana file mana éta sareng naha parantos dipeungpeuk, tiasa dilakukeun ti Cpanel:

  • Ngaganti ngaranna sareng ganti deui sareng anu saencana.
  • Ngarobih idin ka 644
  • Pupus éta
  • Undeur unggah ngagantian
  • Ngarubah éta ku ftp sareng Dreamweaver.

Urang tiasa mulang ka pesen, gumantung kana aksi "ngaganti ngaran operasi gagal sabab henteu kéngingkeun dina ..."

Nu bakal mere kami ka ideu lamun sakabéh folder public_html bakal diblokir. Nu hartina, pamaké kami diblokir kanggo ieu.

Teu aya pilihan lian ti pikeun nyebut administrator domain, sareng naroskeun anjeunna ngalakukeun hal eta; tapi anjeun kedah jujur ​​sareng nyaritakeun anjeunna naon anu teu urang lakukeun, kumaha pikir kami ngabalukarkeun masalahna. Tanda nu saé nyaéta yén aksés ka wp-admin diaktipkeun, sabab hartosna yén aranjeunna nyangka bakal ningali masalah internal atanapi upami ip komputer kanggo diaktipkeun panel administrasi.

Administrator hosting anu aman ngagaduhan parantos nampi tikét ti pangurus hostgator, nyarios ku masalah na wujud:

Halo,
Kuring nyuhungkeun hapunten tapi urang dipaksa numpurkeun "/home/geofumadas/public_html/index.php" sareng "/home/geofumadas/public_html/xmlrpc.php" naskah lantaran ngabalukarkeun beban-na dina server na, kusabab Sifat tina masalah, urang kedah laku lampah geuwat pikeun kaséhatan server ...

Teras aranjeunna nyarankeun tindakan pangahirna anu tiasa nyababkeun masalah sareng tiasa ngagentoskeun jasa langkung efisien.

Upami kami yakin masalahna, sareng urang henteu percanten ka kami gaduh celah anu sanés anu sanés, manéhna kedah badé dileupaskeun. Maranehna bakal ngalakukeun test sarta bakal mulang aksés éta.

Kanggo salajengna urang kedah janten langkung ati-ati dina ngagunakeun Aksara anu beurat.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.