2 masalah: Acer Aspire Hiji: Ulah nyambung Skype

Malah saméméh urang ningal kumaha ngajawab masalah sora nu Acer Aspire Hiji, ayeuna kuring kungsi tarung alatan ujug-ujug ieu teu mungkin pikeun nyambung ka Skype kitu dumadakan.

Naha Paké Skype

mimitina diasupkeun salaku amatir tapi lajeng I kudu iinditan pisan jeung nohonan tugas barudak kuring peuting paguneman kalawan audio jeung video kaasup anu hébat. Aranjeunna ngeusian ngan kaanggo kitab ngerjakeun, sarta abdi tiasa ngajelaskeun kumaha carana sangkan aranjeunna, atawa pariksa lamun aranjeunna oke.

Salaku kuring narima lalampahan mancanagara sababaraha kali sataun, kuring yakin nyandak rencana pikeun sababaraha alesan, diantarana:

  • Kuring meunang ngobrol langkung mirah dina skype ka nagara sejen, dibereskeun atawa mobile ti 2 cents. Ngagunakeun kartu prepaid ti panyadia handphone mana nepi ka 10 kali ieu (lokal).
  • Kuring bisa boga angka dibereskeun bari I ieu iinditan di Amérika Serikat.
  • Abdi tiasa mayar kalawan PayPal, sahingga redeem duit anu datang ka kuring sponsorships pro, tapi Abdi teu bisa nransper ka rekening bank lantaran nagara kuring henteu nerapkeun.

Tapi ujug-ujug, plop!, Teu nyambung.

mungkin solusi

Ngarojong Skype canned nyebutkeun loba kemungkinan, a proxy, port nu bakal diblokir, port nu perlu exorcised 80 ... jsb

skype gangguan nyambungkeun Tapi hey, éta penting pikeun ngalakukeun tés dasar, contona, meureun aya konflik dina ngagunakeun port terpadu dina Acer Aspire Hiji, kalawan Skype Webcam. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu ngaleupaskeun pilihan nu 80 na 443 palabuhan anu predetermined.

Hal ieu dilakukeun dina panganteur ngeunaan Skype, "parabot, pilihan sambungan" na mareuman port ka nempatkeun kawijaksanaan a. Leyuran ieu teu ngan manglaku ka Aspire Salah, tapi mun komputer sagala maké Windows.

perangna

Tapi kaluaran teu pernah anu, Jigana outwitted ku dua jam urang bisa ningali Cut Nyak Dien kalawan putra abdi dina sisi séjén ngantosan pikeun mantuan anjeunna kalawan tugas sudut lawanna. Kuring tos kana aturan umum: I dipasang ti panungtungan waktu eta digawé.

mesin saeutik ieu teu install loba program, Cenah mah sateuacan. Anjeun kudu gaduh eta hal bébas maranéhna bakal ngalakukeun waragad memori Anjeun, tah ieu gampang uninga yen lately kungsi dipasang.

skype gangguan nyambungkeun Panda Antipirus éta yén anjeunna ngalaman banding keur darurat. Kanggo sababaraha alesan, antipirus ieu pohara alus, boga masalah serius Konfigurasi éntitas proxy na lamun eta manggih hiji program tambahan anu ngajadikeun eta kalapa, nembongan pikeun meungpeuk sakabeh kemungkinan. Hal ieu dianggap, éta geus ngumbar saperti kieu:

"Mimitian, Control Panel, Windows firewall"

Ngasupkeun dieu eta diaktipkeun dina tab "pengecualian", sahingga Skype diijinkeun. Tapi sanajan kuring diusahakeun sarébu cara, éta pernah digawé.

Ku kituna kuring uninstalled nu Panda, Samentara éta, Gambar (9)Kuring ngajak kaluar sambungan Internet kuring pikeun nyegah sagala keur diliwatan kuring tanpa musibah antipirus. Lajeng abdi dipasang Kaspersky, Mana ilaharna make, jeung nu dibayar $ 29 dollar, loba kirang ti éta patut informasi abdi.

kacindekan

Teu sasaena boga dua program antipirus on hiji mesin, sabab salah sahiji bisa meungpeuk Kabiasaan sejen, biasana otomatis Ngamutahirkeun.

Atoh, lamun manggihan yén Skype teu disambungkeun, éta luyu jeung pariksa naha virus kasebut penjahat teh.

3 balesan pikeun "Masalah 2: Acer Aspire Hiji: No Skype nyambungkeun"

  1. Kuring boga masalah jeung skype abdi moal ngantep kuring nyambung tina komputer kuring ti batur lamun hayu atuh nyambung akun ami, batur weruh naon bisa I do

  2. ogé ... Kuring boga masalah sarupa, Kuring geus ngarobah modél saméméh 7 poé, kusabab pas kuring mimiti telepon paguneman video, acak, tur aya kalana eta tos rengse bray whistling noise sakumaha lamun kami mencét hiji tombol priangan tur teu aya deui jalan despillarla lamun teu jalan ka tahan tombol kakuatan 4 detik ...
    probare pilihan tina palabuhan skype ningali lamun sababaraha jenis konflik jeung gerakan tina kaméra saeutik ... moal ... lamun sanggeus 5 dinten langkung ti anyar ieu aranjeunna geus dibikeun kuring kiwari tetep sarua, resistere nu acer ASPIRE hiji.

    Mun batur aya kajadian na ngalereskeun eta ... punten mamatahan salaku

    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.