Pangkolotna sarta peta aneh

Nu anyar mah dikaitkeun kana kumpulan peta Rumsey, Anjeun bisa nempo on Google Maps. Leszek Pawlowicz ayeuna Kami ngabejaan tina situs anyar dedicated ka nyimpen jeung ngajual jasa tina peta sajarah, diadegkeun ku Kevin James Brown dina 1999.

éta geographicus, Mana sells peta jasa dicitak format, dipiguraan jsb Aranjeunna mibanda sistem kaanggotaan tur mayar% komisi 10 on jualan kahontal tina situs rujukan. Anjeun kudu nyandak katingal hiji sabab geus sababaraha conto peta jarang on web.

Di handap ieu conto kumaha maranéhna nempo 130 taun Jepang tukang. Ieu peta nu hémisfér 1879 barat.

peta heubeul

Tingali wétaneun 1730, endah kumaha ieu guys dipaké ArcView nu.

peta heubeul

Éta ogé boga blog tetep abreast tina kamajuan sarta curiosities on peta. Di handap ieu daptar utama kategori utama:

peta wilayah:

Maps Dunya
Amérika Sarikat
Amérika
Eropa
Aprika
Asia
Wétan Tengah - Tanah Suci
Australia & Polinésia
Arktik & Antartika
rupa-rupa

Maps Tipe:

témbok Maps
Pocket & Case Maps
Maps laut
Rencana kota
Celestial & Syamsiah Maps
Japanese Maps
Atlases

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.