arsip pikeun

mapserver

gvSIG bakal dibere di Latinoware 2008

The 30 1 bulan oktober nepi ka Nopémber bakal ngalakonan acara 2008 Latinoware Itaupú Téhnologi Park di Brazil nu bakal boga imah teh V Latin Amérika Konférénsi on Software Free. Acara diperkirakeun leuwih ti 2 juta jalma, kaasup mahasiswa, professional sarta spesialis. na diantara aspék ...

jasa OGC pos ti GvSIG

Saméméhna urang nempo tina Manifold éta mungkin mun nyebarkeun jasa web, ti platform desktop; ogé ku nyieun ieu kami nempo yén aya hiji pilihan nyadiakeun hiji halaman panganteur pikeun standar WFS na WMS. Ayeuna eta geus ngumumkeun yén kiwari extension sadia pikeun gvSIG 1.1.x ieu publikasi, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyebarkeun ...

ArcGIS ngahubungkeun sareng Google Earth

Sateuacan urang ngobrol kawas make ieu ngahubungkeun sareng Google Earth Manifold na globes maya séjénna, ayeuna hayu urang tingali kumaha atuh eta kalawan ArcGIS. Sababaraha waktu loba yakin yén ESRI kedah nerapkeun ekstensi sapertos manten, lain ngan alatan boga duit tapi sabab ogé kaperluan ditanggap tina pamaké na. Aya geus sababaraha pikeun ngundeur gambar, ...