MapEnvelope jeung London Panon

MapEnvelope nyaéta haseup metot sareng basajan saurang budak sareng rasa anu agé pikeun kreativitas.

Upami anjeun parantos hayang kaget ku cara diucapkeun ku anjeun ku gaya anu béda, MapEnvelope, tina ngaranna, ngahasilkeun amplop dina peta anu dicitak.

amplop peta

Ieu ukur perlu ngasupkeun lokasi, contona:

panon London, London, UK

Sareng nempo Google Maps otomatis ditampilkeun di tempat éta, péngkolan di luhur London Eye. Teras Anjeun tiasa nempatkeun hiji talatah pribadi:

Kaleungitan hiber di London gaduh santunan lamun naek ka London Eye.

Tungtungna tombol Nilik, pikeun henteu-tarikan sareng nyitak lambaran éta.

amplop peta

Terus, diperyogikeun waé dipotong sapanjang ujung teras ngabengkokkeun dina jalur dotted ditémbongkeun saperti dina gambar anu dicandak tina wéb.

peta amplop

___________________________________

Ngeunaan Panon London

___________________________________

amplop peta

London Eye atanapi Millennium Wheel nyaéta cingcin anu muter pisan anu diganti di Walungan Thames di London. Kéngingkeun henteu pajeulitna, ti Bandara London Heathrow anjeun ngan kedah mayar hiji dinten kanggo karéta jero taneuh (14 pon), nyandak éta di terminal 5, ngadamel perobahan ti garis biru kana abu-na abu sareng turun di Westminster. Perjalanan Langkung tiasa nuju kirang ti dua jam.

Asupkeun biaya Pita 15, kaasup acara tilu-dimensi anu saencana sareng gambar anu inget upami anjeun hoyong mayar tambahan Pounds 10.

Kabayang henteu lirén, iwal jalma cacad bade asup. Sanaos anu puteran ka handap, éta ngabéré waktos pikeun jalma-jalma turun ti gelembung, lebet sababaraha baluk kalayan sénsor kaamanan sarta ogé asup ka jalma 15 anyar. Giliran lengkep kanggo menit 35.

Impressive, meureun batur mikaresep nempo, sareng poto. Di sisi ieu, anu anjeun mikaresep kapendak pikeun ngagantung jalur sapédah anu radial anu beuratna 1,700 ton ka méter 135.

amplop peta

More tina London Panon.

nyobaan MapEnvelope.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.