PC maksimum, majalah

anyar-sisi-nyertakeun The Agustus ngaluarkeun Maximum PC geus gede, éta rada leuwih mahal batan batur tina tingkat na ($ 9 di AS jeung $ 12 di nagara sejen), tapi ngalanggan boro patut $ 25 sataun, jeung édisi 12.

Saatos PC Magazine ngaleungitkeun edisi cetak na dina basa Inggris, abdi mimiti meakeun majalah ieu, biasana tanpa meuli eta, keur biaya a kopi moka alus. Bacaan dijieun kuring ngarasa rasa béda jeung linier jeung diprediksi anu eusi na Geek of freshness ieu tanpa kaleungitan kualitas dina drafting na. Diantara nu paling pikaresepeun tina masalah ieu:

The lomba ka 8 MHz.

at A collectible ku Erik Klein, dumasar pangalaman salah isuk di Museum Sajarah KomputerNumana kamajuan paling boga pangaruh dina 40 taun eta nyandak ka ngahontal munggaran IBM PC 16 bit nu ditémbongkeun. Luar biasa, 286 ieu teh mesin munggaran I dipaké pikeun ngajalankeun SAICIC 2.

artikel nu boga foto na spésifikasi kawas RAM, CPU, sistem operasi sarta inovasi anu dijieunna nya nangtung kaluar tina model di handap:

Taun 1971-1975 Kenbak-1 (1971) Xerox Alto (1973) SCELBI-8 (1974)
Tandaan-8
(1974)
MITS Altair 8800 (1975)

Kim-1
(1975)

Taun 1976-1980 IMSAI 8080 (1976) Apple I
(1976)
Sol-20
(1976)

Commodore piaraan (1976) Trs-80 Modél I (1977) Apple II (1977)
Exidy Sorcerer
(1977)
Atari 400 / 800 (1979) Apple /// (1980)
Taun 1981-1985 Osborne 1 (1981) Epson HX-20 (1981) IBM PC
(1981)
Comodore 64 (1982) Franklin Ace (1982) Compaq Portable (1982)
IBM PCjr (1982) IBM PC XT (1983) AppleMacintosh (1983)
IBM PC / AT (1984)

Tungtungna, éta budak dibahas staf redaksi mana éta komputer kahijina. Sagedengeun ti eta, aya barang metot kayaning:

  • 8 Firefox Tambahkeun-ons nu teu nyaho
  • cara 9 pikeun nyegah musibah on PC Anjeun
  • Lamun beuratna kirang ti soang hiji, teras éta ultra portabel
  • La Acer Aspire Salah di jero

kaca PC maksimum ngandung bahan anu tingkat, anjeun tiasa nuturkeun nepi ka Twitter jeung Facebook, éta oge mungkin keur ningali edisi saméméhna pdf format, najan ukur 3 bulan engké, jadi Méi 2009 deui tiasa didownload kanggo koleksi.

Unggal édisi ngawengku CD sareng sababaraha software podcast na pernah negligible.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.