arsip pikeun

majalah

Lokasi AKAL Konférénsi Brazil, exhibitors nu ditéang

Taun ieu 2013, rections MundoGEO Magazine tur ngahiji ngamajukeun lokasi AKAL Konférénsi Brazil, bisa diayakeun sajajar jeung acara MundoGEO # Connect LatinAmerica di Sao Paulo. Kusabab sabagian sababaraha taun ka pengker Brazil masih puseur atraksi dina pasar geospatial; selingkuhan pisan produktif keur Cone'm Southern tempo nu nyupiran Magazine ...

Land Galur mangrupa siap dina Oktober

2012 isu Oktober tina Majalah quarterly Land Galur (vol 24 moal 4) nyaéta sadia haratis download dina kaca Lincoln Institute. Artikel Artikel nalungtik isu di handap patali jeung pamakéan darat jeung kawijakan pajak: waragad mancén warisan na finances pamaréntah lokal Ditulis ku ...

buku haratis Jauh sensing

Eta geus sadia pikeun diundeur versi PDF tina dokumen sensing satelit Jauh keur Manajemén Land. A kontribusi berharga jeung éféktif tempo pentingna disiplin ieu geus datangna nyandak kaputusan pikeun manajemén efisien leuweung, tatanén, sumberdaya alam, météorologi, pemetaan jeung tata guna lahan. Numutkeun data ti ...

winners Award MundoGEO # Connect 2012

winners Award MundoGEO # Connect, édisi 2012 anu ngumumkeun on Salasa salila acara MundoGEO # Connect LatinAmerica 2012. Upacara panghargaan ieu dihadiran ku sababaraha pausahaan anu sumping ka nambutkeun pamor jeung finalis. Sanajan éta hiji X-ray tina pasar Brasil, éta mangrupa latihan metot lamun anggap we yen ieu teh hub tumuwuhna ...

Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, pausahaan paling wawakil dina widang geospatial di wewengkon komunikasi Amérika Latin geus dibuka dua aplikasi pikeun majalah MundoGEO bisa ditempo ti alat nu bagerak, duanana Apple ios sarta Android. Ngan sataun ieu, majalah dihijikeun eusi majalah InfoGNSS InfoGEO na Sajaba ieu kaasup ...

InfoGEO + InfoGNSS = MundoGEO

Eta geus dibuka édisi munggaran majalah MundoGEO, anu sakumaha urang kungsi dipikawanoh bakal integrasi tina dua jurnal diwanohkeun ku ramatloka ieu: InfoGEO / InfoGNSS. The format anyar kudu unggal dua bulan, sangkan gé mibanda sahanteuna 6 salinan sataun. Pikeun ayeuna mah eta nu geus dilakukeun ngedit sadia ...

Paper.li nyieun koran digital sorangan

Anjeunna geus nominasi Mashable pangajén, di kategori Media Sosial salaku salah sahiji ladenan jaringan sosial pikeun tumuwuh leuwih. Practicality sigana paling basajan, dasarna ngarespon kana premis nu: Upami Abdi bisa boga koran digital hal pangpentingna Abdi ... Kunaon teu bagikeun eta kalawan batur? De ...

InfoGEO Majalah format anyar jeung InfoGNSS

Jeung pelesir hébat urang nempo yen eta parantos ngintunkeun format InfoGEO na InfoGNSS majalah anyar, nu geus tradisional geus bisa ménta dina format pdf pikeun diundeur. The format anyar sahandapeun calameo layanan nu nyadiakeun browsing majalah online, merenah pikeun fitur pilarian sarta navigasi. Ieu aya ti ...

Gelombang geo di Brazil

acara panganyarna dina widang geospatial geus entertained kami kalayan masarakat Brasil, saolah-olah for jurus luar puseur Latin America. Éta teu heran, téori kayaning proyek Goldman Sachs Grup salaku salah sahiji opat adikuasa munculna kalawan leuwih dominan global pikeun 2050 taun; babarengan jeung Rusia, ...

Majalah 3, isu 3

Ngan kiwari geus datangna PC Magazine, July 2011 édisi digital. Candak kasempetan pikeun ngamajukeun tema dieu Kuring geus entertained kuring di ieu ampir teu bisa balik balik kami ulah ampir nanaon jeung évolusi kuku. Kuring ogé ngamajukeun tips tungtung dipikaresep di dua majalah di satengahing pangabutuh geospatial janten ...