arsip pikeun

majalah

Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur di pdf sareng versi citak dina acara utama anu ditutupan ku tokoh protagonis na. Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui, sapertos ...

Geomatics majalah - Top 40 - 5 taun engké

Dina 2013 kami dijieun categorization tina majalah devoted kana widang geomatics, ngagunakeun sakumaha nuduhkeun ranking Alexa maranéhanana. taun 5 sanggeus urang dijieun pamutahiran. Salaku urang nyarios sateuacan, geomatics majalah geus lalaunan ngalobaan ngaliwatan Pace of a elmu anu harti beurat gumantung ka kamajuan téhnologis ...

#GeospatialByDefault - 2019 Geospatial Forum

Dina 2 hareup, 3 na 4 April taun ieu, bakal papanggih di Amsterdam raksasa di téknologi geospatial utama. Urang tingal acara global anu lumangsung di 3 poé, sarta geus dilaksanakeun dina taun panganyarna, disebutna Geospatial Dunya Forum 2019, platform konvergénsi mana pamingpin di sawah ...

Sosial Maps Urban, hiji publikasi metot

peta kota

Ngan lamun kami dina waktu nalika janten wengkuan nyata questionable gawé babarengan ngembangkeun internasional sarta usaha unggal nagara kana tatanan na perencanaan obyektif tina ngaronjatkeun kualitas kahirupan warga, asalna hiji édisi kadua, anu ngawengku hiji aplikasi ieu publikasi CD Maps ...

Kumaha éta peta dunya di 1922

Ieu edisi panganyarna tina National Geographic brings dua jejer dipikaresep hébat: Dina hiji sisi, hiji laporan éksténsif proses modeling asset maké laser sistem newak. Ieu item collectible, dijelaskeun dina pajeulitna nu dipingpin karya dina rupa Gunung Rushmore dina Selatan Dakota ...