arsip pikeun

majalah

Warta téknologi dina Geo-rékayasa - Juni 2019

  Kadaster sareng KU Leuven bakal kolaborasi dina pamekaran INDE di Saint Lucia Bahkan saatos seueur usaha, dina sektor publik, panggunaan inpormasi geospasial anu langkung jembar / bijaksana dina tata pamaréntahan sapopoé, kabijakan publik sareng prosés nyandak kaputusan. parantos tetep kawatesanan. Dina upaya ngabantosan ...

Kami ngaluncurkeun Geo-Engineering - Majalah

Éta kalayan kapuasan pisan kami ngumumkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa pikeun dunya Hispanik. Éta bakal gaduh periodisitas triwulanan, édisi digital anu kontén kontén multimedia, unduh dina pdf sareng versi cetak dina acara-acara utami anu kalebet ku para protagonisna. Dina carita utama édisi ieu, istilah Geo-rékayasa ditafsirkeun deui, sapertos ...

Majalah Geomatics - Top 40 - 5 Taun Teras

Dina 2013 kami dikategorikeun majalah khusus pikeun bidang géomatik, ngagunakeun peringkat Alexa na salaku rujukan. 5 taun engké urang parantos ngadamel pembaruan. Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, majalah geomatik parantos laun mekar sareng wirahma élmu anu hartosna gumantung pisan kana kamajuan téknologi ...

#GeospatialByDefault - Forum Geospatial 2019

Tanggal 2, 3 sareng 4 April taun ieu, raksasa utama dina téknologi geospasial bakal patepung di Amsterdam. Kami ngarujuk kana kajadian global anu lumangsung dina 3 dinten, sareng anu parantos dilaksanakeun dina sababaraha taun terakhir, disebutna Geospatial World Forum 2019, platform konvergénsi dimana pamimpin di lapangan ...

Egeomates Ujang anjeun nganjang ka publikasi online portal nandatangan Spanyol!

Saméméhna: Ngurus sagala hal anu aya hubunganana sareng géografi sareng pamekaran kartografi di masing-masing nagara parantos ngahasilkeun panyipta instansi pamaréntah anu tanggung jawab kana tugas penting ieu. Dina sababaraha kasus gumantung kana Departemen Pertahanan atanapi anu sanés numutkeun bagan organisasi internal masing-masing nagara, jenis ieu ...

Spanyol GIM Cibeureum, dituluykeun kalawan sukses

Kuring parantos nampi édisi kuartal kahiji 2015 ieu, kalayan eusi anu pasti berharga dina basa Spanyol. Topik nyalira nyaritakeun nilai anu diwakilan kolaboratorna: Jaman anyar dina administrasi lahan muncul. Ieu tulisan anu saé dimana Chrit Lemmen sareng tilu kolega sanésna nyarios sapertos ...

Sosial Maps Urban, hiji publikasi metot

peta kota
Ngan nalika urang dina waktos anu nyata lingkup kerjasama internasional pikeun pangwangunan sareng usaha masing-masing nagara pikeun ngatur perencanaanna sareng tujuan ningkatkeun kualitas kahirupan warga nagara janten dipertanyakan, édisi anu kadua sumping, anu kalebet CD aplikasi tina publikasi Maps ...

Kumaha éta peta dunya di 1922

Édisi panganyarna National Geographic ieu ngasuh dua topik anu dipikaresep pisan: Di hiji sisi, laporan éksténsif ngeunaan prosés pemodelan warisan ngagunakeun sistem candak laser. Ieu mangrupikeun barang kolektor, anu ngajelaskeun kompleksitas damelna dina raray Gunung Rushmore di South Dakota ...

MundoGEO # Connect ngumumkeun finalis penghargaan 2013

MundoGEO # Connect parantos ngumumkeun pembukaan tahap kadua penghargaan anu mikawanoh anu pangsaéna industri geospasial sahingga anjeun tiasa milih salah sahiji tina lima finalis dina unggal kategori. Salami sasih April, masarakat kabuka nunjukkeun saha anu kedah janten finalis dina unggal kategori. Ayeuna, lima anu paling dipilih ...