Geomatics jurnal - The ranking tina 40 utama

Jurnal Geomatics ngaléngkah-léngkah nyambung élmu-élmu anu pariangan gumantung pisan kana kamajuan téhnologis jeung fusi disiplin élmu bumi di bumi. Trencérkeun ayeuna ditelasan majalah cetak ngeunaan sajarah pésta, digolongkeun téma prioritas pikeun publikasi sejen tur nutup celah antara hiji majalah konvensional sareng publikasi digital fitur blog. Nilai nambihan dina ngokolakeun pangaweruh sareng sinergi sareng aktor janten langkung penting pisan, janten peran redaksi konvensional dipindahkeun kana koordinasi acara internasional, layanan webinars sareng publikasi ngeunaan eusi digital.

Nyebutkeun mana anu 40 utama gagabah, sareng langkung upami aranjeunna bade dikelompokeun. Janten ayeuna ieu sareng kuring ngagunakeun sababaraha patokan anu ngabenerkeun ukuran nétral, ngécéskeun yén maranéhna teu ngan hiji-hijina tulisan di jejer ieu tapi diharepkeun bakal janten titik awal pikeun maca pencinta sareng pausahaan anu milari sumanget difusi.

Éta ogé penting pikeun disebatkeun yén format "majalah" henteu diperyogikeun ku anu urang parantos ngartos sajauh, panginten bakal langkung saé pikeun nyarios "publikasi ngeunaan geomatik" sabab ayeuna langkung tebih ti ngajamin pormat urang masihan langkung seueur angka pikeun kapaké rohangan Internet dina modalitas anu béda-béda; forum, blog, portal, buletin, wikis ... duaan saling silih pelengkap.

Ukur ngagunakeun ranking Alexa

Abdi nganggo pangukuran Alexa, sareng tanggal 15 Agustus tina 2013. Réngking ieu mangrupikeun waktos dinamis sareng perobahan langkung waktos gumantung kana praktek anu hadé atawa goréng tina situs web sareng panyaluran tina algoritma Google.

Sacara umum, henteu sarua jeung pamiarsa atanapi pengunjung, tapi mangrupakeun patokan pikeun kaséhatan situs.

Nu nurunkeun peringkat Alexa, leuwih hadé kitu, ku sabab kitu Facebook.com sareng Google.com umumna aya dina dua nomer anu kahiji. Sota henteu langkung gampang janten handapeun 100,000 top sareng najan ogé aya pangkat ku nagara dina hal ieu kuring leuwih milih ngalakukeun hal eta ngagunakeun global, anu nunjukkeun tabel di ranking di Spanyol sakumaha inpormasi tambahan.

geomatics majalah

Dimana daptar majalah geomatics?

Kuring ngagunakeun jumlah total tulisan 40, disortirkeun kana sababaraha rank 7,000,000. Samentara éta posisi fatal pikeun situs, abdi tos ngalegaan di dinya pikeun ngukur tumuwuhna sababaraha jurnal anu pantes henteu leres deui. lma majalah geospatial

  • 21 majalah ieu dina Basa Inggris. Paling didaptarkeun dina daptar majalah geomatics yén kuring diterbitkeun bari katukang; najan dina waktos éta ngan ukur disebutkeun 9 utama sareng nu sanesna didaptarkeun, kaasup sababaraha anu milik pausahaan anu aya di pabrik alat-alat atanapi aplikasi.
  • 8 konteks Hispanik, ngan jalma anu pangkat dina skala anu dipilih. Sadayana dina basa Spanyol, iwal ti Geofumadas anu ngagaduhan parantos basa Inggris. Di dieu daftar umum dipikawanoh, sareng varian nu ngawengku Cartografia.cl diantarana urang pernah pernah disebutkeun.
  • 7 asalna tina Brasil, nganggap yén éta konteks lawanna urang. Sadayana di Portugis, kalayan varian MundoGEO anu boga versi parsial dina basa Inggris sareng basa Spanyol. Mah, Hapunten ka babaturan urang ti Rio de Janeiro, tapi aya daptar anu kuring geus sanggup ngaidentipikasi, pasti aya hiji daptar anu sanés di dinya kalayan ranking luhur di antrian.
  • Sarta pamustunganana kuring parantos dilebetkeun 4 ti daérah majalah 5 Denver anu parantos nembe ngagabung di disebut Media Media Alliance - LMA Aranjeunna oge dina basa Inggris, tapi sawatara cara nganggo satuan anu ngaganti ngaran sareng domainna, kalayan anu aranjeunna kedah nampi kamekaranna ampir ampir kaluarna; pikeun masalah éta, Sénsor & Sistem sareng Infraestructures Informasi mangrupakeun naon anu urang samemehna terang salaku Vector1 na Vectormedia. Kusabab pangkatana, éta henteu muncul dina daptar Ruang Apogeo, nu biasa disebut Imaging Catetan. Ieu bakal istiméwa ningali pertumbuhanana, saprak kira-kira sataun katukang di bar di Amsterdam kami ngarioskeun sareng salah saurang ideologi na kumaha modél ZatocaConnect / Z! Spaces jalan ... jeung saatos waktos kuring parantos ningal yén hiji hal anu gagasan anu dibérésikeun dina LMA .
  • Basil Brasil ditandaan héjo, oranyeu na Spanyol sareng celeste na di Alliance.

Daptar teh 10 Top

Grafik teu ngalambangkeun majalah 4 munggaran sabab leungiteun pisibilitasna sabab kéngingasan luhur dihandap 100,000.

1 directionsmag.com 17,463 Réngking di Spanyol
2 mapsmaniac.com 73,459
3 mycoordinates.org 237,096
4 giscafe.com 251,348
5 mundogeo.com 371,638
6 gislounge.com 388,102
7 gpsworld.com 418,868
8 gisuser.com 442,325
9 acolita.com 532,055 97,071
10 geofumadas.com 597,711 103,105

Surta ngaleuwihan Tanpa Majalah Direksi anu heran monster, kalayan réngking enviable of 17,000. Saatos usaha na gagal sareng versi Spanyol, anjeunna mutuskeun pikeun konsentrasi dina posisi bencong sarta ngadamel satru kalayan MundoGEO keur congcot kidul.

geomatics majalah

Anu heran mimiti nyaéta Mapsmaniac baheulana kawanoh salaku Google Maps Mania, anu dina taun-taun ieu ngaganti domain domain sarta sanaos henteu ngagaduhan logo anu henteu gampang nalika aranjeunna dihontal dina optimasi kanggo anu milarian pangakuan dina ngan sawatara bulan. Sarupa oge, Koordinat kejutan, anu parantos kerja kerja taun ieu pikeun tiasa ditingali dina mesin pencari sareng nungkulan seueur posisi.

Tingali yén ieu dinamis, anjeun tiasa ningalikeun kumaha mapmaniac ti bulan Méi dimimitian ku domain anyarna; kitu ogé Koordinat.

geomatics majalah ranking

Kacana sekuen dina basa Inggris nyaeta GIS Cafe, Gis Lounge, GPS World sareng GIS User.

Satisfta kabutuhan ningali kumaha MundoGeo ditempatkeun di tempat kalima sareng sektor Hispanik kaasup The Franz Blog (9) sareng Geofumadas (10) salami luhur 10 ieu.

Daptar 10 ka 20

Di dieu muncul Kartésia (11), Jibril Ortiz (15). Bisa jadi alesan naha dua situs ieu legendaris ditempokeun dina kéngkolan ieu ku sabab kurangna paningkatan platform, pisah situs na di manajer data nu beda-beda, atanapi kanyataan sederhana sanggup nanggepkeun tindakan sabab pikeun dimana Google ngahukum. sababaraha waktos

Solitario nembongan blog Anderson Madeiros (Klik Geo) dina posisi 14 sareng Gerson Beltrán dina 17.

11 cartesia.org 640,549 35,313
12 pobonline.com 818,868
13 geospatialworld.net 883,546 -
14 andersonmedeiros.com 895,587 -
15 gabrielortiz.com 904,779 54,892
16 geoplace.com 928,725
17 gersonbeltran.com 973,386 29,319
18 geoconnexion.com 1050,952 -
19 profsurv.com 1089,068 -
20 gim-international.com 1089,629 Runtuyan Spanyol

majalah geomat

Daptar 21 ka 30

Geus aya dina daptar ieu aya dua situs anu basa sapertos basa Portugis, MappingGIS anu tumuwuh saatos kumawula dina ieu budak taun ieu sareng, Asia Surveying & Maps, anu mangrupa publikasi ku panahuan pangluhurna anu LMA. Sensor & Systems nembongan dina posisi 30, nganggap éta nami anyar, kami yakin yén naek langkung gancang batan ASM.

21 mappinggis.com 1149,524 65,584
22 lidarnews.com 1198,105 Runtuyan Spanyol
23 landsurveyors.com 1324,590
24 amerisurv.com 1433,863
25 asmmag.com 1794,968 -
26 geoinformatics.com 1865,712 -
27 geotimes.org 1982,582
28 geoluislopes.com 2119,182 -
29 geoprocessamento.net 2146,058
30 sensorsandsystems.com 2147,894 -

geomatics majalah ranking

31 daptar nepi ka posisi 40

Tungtungna, anu dua majalah LMA sejenna anu nembongan dina jalur. Mangka kuring kaasup Geospatial Media pikeun badan peunteunna, najan ieu mangrupikeun perusahaan anu sarua ti India anu ngahasilkeun Geo Intelligence, sareng dikosongkeun eusi Geo Development di ieu rohangan.

Kontéks Spanyol mangrupakeun Cartografia.cl (33), Orbemapa (39) sareng tilu situs Brasil.

31 mapperz.blogspot.com 2276,054
32 geospatialmedia.net 2294,359 -
33 cartografia.cl 2470,639
34 processamentodigital.com.br 2544,817 -
35 fernandoquadro.com.br 2763,003
36 eijournal.com 3560,316
37 fossgisbrasil.com.br 4317,142 -
38 informedinfrastructure.com 5014,245 -
39 orbemapa.com 6095,062 -
40 lbxjournal.com 6333,680 -

geomatics majalah ranking

Kacindekan, hal anu penting pikeun nyalametkeun ayana loka basa Spanyol 8 dina daptar kompléks skalar. Sajauh anu tiasa, sareng kami tiasa nuturkeun dina ieu publikasi pikeun mendakan pelajaran anu diajar tina pangalaman ieu anyar dina jurnal géomatik.

Kumaha carana ningkatkeun dina ranking Alexa

Sanes tujuan artikel ieu, tapi saran tiasa ngawula ka saha waé. Sacara umum, aya sababaraha jejer anu tiasa dianggo:

  • Leuwih hade, nyingkahan ngagunakeun subdomains; Hal ieu teu sarua pikeun situs dina blogspot atanapi wordpress.com ti domain anjeun sorangan.
  • Oge situs anu kedah didaptarkeun di Alexa sareng turutan léngkah pikeun ngaku pangarang.
  • Tulis rutin. Runtah waktu dina ningali kumaha statistik turun na moal pisan ngabantosan.
  • Baca tentang téknik optimasi. Investasi di SEO ngarupakeun pilihan anu saé, tapi anjeun kedah diajar ogé kuliah na urang diajar hal anu leuwih pajeulit.
  • Hindarkeun téknik anu bisa ngahukum situs éta; Salah sahijina nyaéta pikeun kéngingkeun deui.
  • Sarta pamustunganana: nyerat kami, kami ngagaduhan trik anu parantos berpungsi pikeun kami. pangropéa (dina) geofumadas.com

Pasti aya majalah séjén anu henteu disebatkeun, sabagian kanggo gaduh réngking saluareun wates nu dianggap. Upami anjeun kend ... ngalaporkeun eta.

Énggalan tina artikel ieu dilakukeun dina 2019

12 Tanggal kana "Majalah Geomatics - Réngking utama 40"

  1. Sampurasun, sateuacan kuring ngahatur nuhun kanggo ngantepkeun kuring, kuring resep pisan kana salah sahiji anu terakhir kumaha carana ningkatkeun ranking dina Alexa, kaleresan kuring nembé damel di dinya «a newbie dina subjek» sareng kuring bakal tumut kana poin-poin anu disebatkeun na kuring ngarep-arep kuring tiasa silih tulungan kana pitulung anjeun. Upami tiasa, kuring parantos nyerat email geomfumadas anjeun, kuring bakal nyerat pikeun ngabantosan anjeun sareng tangtosna sababaraha trik Hormat, hatur nuhun pikeun ngabagi inpormasi anu berharga ieu

  2. publicacoion metot, abdi hoyong terang upami abdi tiasa mempermudah mail Franz xq Kuring geus ditulis sarta geus teu diwaler atuh, abdi ngan hoyong terang kumaha tumaros pikeun ngangkat loba posisi di Alexa bakal jadi alus pikeun ngabagikeun trik disebutkeun.

  3. Sabenerna nyumbangkeun anu agung, langkung kuring boga deui kaca-kaca ka didatangan, upami anjeun henteu bothersome anu ngapdét daptar anjeun atanapi auqneu pangluhurna luhur 5 atanapi 10. Nuhun kana karya anjeun.

  4. Henteu tegas pikeun hal anu disebatkeun, ngan saukur ku masang bar anjeun sareng nambihan widget, nalika anjeun ngalebetkeun situs anjeun anjeun parantos "ningkatkeun" kalungguhanana, janten pribadi kuring henteu percanten ka Alexa, kuring langkung milih ningkatkeun pagerank éta mertimbangkeun posisi dina mesin pencari sareng pikeun ngabutuhkeun éta peryogi upaya nyata, upami upami kuring ngahapus bar otomatis sacara otomatis turunan kuring.

  5. Leres pisan. Dina pangalaman kuring, kuring ningali situs tumbuh kalayan bieu anu disebatkeun di Geofumadas. Teu heran Alexa nilai-nilai anu disebatkeun dina dua minggu. Éta kajadian sabab naon anu anjeun pormat tina kaséhatan situs-situs.

    Kudu jaga ... Merlukeun leuwih ti anu disebatkeun éta.

    Littleta sakedik pamakean pikeun nampa kunjungan yén loka kredibilitas tinggi ngirimkeun anjeun upami jalma henteu méakkeun waktuna eusina.

    Wasalam

  6. Ku kituna kuring ngomong téh mangrupa rank manipulable saprak anjeun diterbitkeun pos ieu, tanpa loba usaha kuring junun meunangkeun nilai leuwih handap tina nu 400000, najan euweuh penting, reliabiliti gede boga pagerank, hésé pisan pikeun nanganan jeung ongkos teuing dianggo pikeun ngaronjatkeun posisi.

  7. Hello Franz.
    Leres, aya téknik pikeun ngurus indikasi anu mangaruhan Alexa. Nanging, éta kriteria anu kuring mendakan.

    Wasalam

  8. Hatur nuhun kanggo peryogi sareng karya anu anjeun ngembangkeun, najan rank alexa tiasa didétik tapi kusabab éta alesan masih penting, katingalina sareng ayeuna jaman ayeuna kuring ku dua pos.

    Pangalusna Wasalam.
    Franz

  9. Hello Alberto
    Kuring satuju sareng sikep anjeun; Ranking mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngukur kasehatan hiji situs. Tapi tangtosna unggal perusahaan parantos mendakan cara-cara monetize béda-béda bentuk kasatiaan anu ayeuna ngagambarkeun platform manajemén pangaweruh, jaringan sosial sareng daptar palanggan.

    Meureun hiji poé urang bakal ngalakukeun hiji panalungtikan kawas éta.

    salam

  10. Golgi menarik pisan,

    Malah leuwih narik bakal ningali Profitability tina situs ieu. Saluareun ranking Alexa nyaéta modél eksploitasi kadatangan ka situs ... sanajan loka anu acan ditutup.

    Wasalam

  11. Golgi menarik pisan,

    Malah leuwih narik bakal ningali kumaha nguntungkeun platform ieu. Model eksploitasi tina kunjungan ngarupakeun nilai sabenerna situs web ... sanajan sana tutup.

    salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.