The alus, goréng na awon dina dinten kirang ti

budak 10 The alus.

Gambar panungtungan putra abdi sateuacan gaduh taun 11, dina Jumaah anjeunna papanggih aranjeunna. Manéhna nyebutkeun aranjeunna Giratina, Jorda sareng PalkiaKuring henteu resep kaula sareng Abdi bogoh kamampuhan; Kuring hayang kuring bisa ngalakukeun éta 10 abdi.

... tiasa unggah gambar ieu ka blog anjeun, ngadamel kriteria nurutan-up dina AdSense sarta ngantep rag éta janten kanggo abdi?

Pasti, sareng dina ngalirkeun padagang téhnologis.

Giratina, Jorda sareng Palki pikeun blog

Goreng.

Salah sahiji pangalusna kelas lima kelas karyana, sato, tutuwuhan jeung manusa. Aranjeunna masihan titik 12 10, a karunya anu aranjeunna kedah miceunkeun saatos kirangna rohangan. (Anu dina pasang aksi orok 7 orok)

13-03-09_1731

Nu awon.

kiwari

ku

la

enjing

m

i

e

...!

sinar

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.