Linux Ubuntu boga alat asli anyar pikeun CAD

Teu kawas wewengkon Geospatial Open Source mana aplikasi ngaleuwihan custodial, software bébas pisan saeutik pikeun CAD kami geus katempo sajaba ti inisiatif teh LibreCAD éta masih gaduh jalan anu panjang. Sedengkeun Blénder Mangrupikeun alat anu cukup mantep, oriéntasi na nyaéta animasi sareng henteu ka CAD dilarapkeun ka Téknik, Arsitéktur sareng Konstruksi. Cara Parallels sareng Anggur méréskeun masalah lintas platform parantos janten paliasi pikeun jalma anu ngarep damel sareng Mac atanapi Linux, sareng nalika AutoDesk ngamimitian ngaluncurkeun versi pikeun Mac di 2010, Linux sigana kurang alat sapertos AutoCAD atanapi Microstation. Tong boro Ares y ubur-ubur aranjeunna parabot pisan dewasa sarta sababaraha kalayan rojongan pikeun PC, Mac jeung Linux.

Ayeuna Bricscad parantos diumumkeun, salah sahiji solusi anu sanaos dimimitian di IntelliCAD, sababaraha taun ka pengker éta parantos janten platform anu teu mandiri tina modél éta sareng panginten kusabab ayana sareng perwakilan dina tingkat global, kalayan pertumbuhan anu ngajangjikeun (100,000 lisénsi). Aya seueur kamajuan dina CivilCAD boh dina bidang survey, sapertos Teknik sareng pemodelan. Solusi kawas CivilCAD Aranjeunna ngajalankeun on Bricscad ngarengsekeun nu aral di merlukeun AutoCAD versi pinuh pikeun ngajalankeun; anu weruh lamun dina ngajalankeun lila bisa mibanda CivilCAD pikeun Linux.

Bricscad pikeun Linux Ubuntu

 

Diantara nu paling pikaresepeun of Bricscad V12 eta berpungsi langsung dina DWG tanpa merlukeun ngahaja ngékspor atawa impor, kaasup AutoCAD sadar format tina 2.5 mun 2010 (teu kaasup format anyar AutoCAD 2013 anu nembé sumping). Parantos di édisi ieu hal-hal sapertos konstrain parametrik kaasup.

Kanyataan yén alat ieu dileupaskeun tina IntelliCAD, sanaos henteu kitu, pulih bagian tina warisan sapertos pangakuan format DWG sareng ngajaga logika operasi dina seueur rutinitasna. Éta sababna LISP, BRX, ARX sareng dina kasus Windows VBA jalan.

Ieu ngabantosan janten gampang pikeun mendakan pangguna anu parantos ngawasa alat sareng ngirangan kurva diajar; Disebutkeun yén pangguna AutoCAD dina saminggu parantos aya di lingkungan anyar tanpa meryogikeun kursus anu intensif. Saluareun éta, Bricscad parantos ngabarukeun kagunaan kalayan alat sapertos quad, anu jumlah klik dina rutinitas anu berulang atanapi disarankeun ku alur kerja dikirangan, utamina dina modél 3D.

bricscad

 

hal saeutik anjeun boga, nu narik perhatian:

  • Renderingana dina laleur, éta hartosna yén desainna nuju dianggo sareng visualisasi obyék dina kaayaan rendering. Dina kasus solusi anu sanés, ieu ngan ukur mungkin salaku tampilan engké sareng salaku gambar.
  • Anjeun tiasa ngedit lapisan file rujukan éksternal.
  • Anjeun tiasa nyieun motong megar (Hatch).
  • 3D potongan objék bagian Rendering kaasup, sarta pilihan pikeun dipake deui dina teken (henteu ngan perenah nu)
  • Anjeun bisa ngaganti setélan print lambar (perenah) sakaligus, kaasup sipat Niron nuju hiji sarua séjén.
  • Diménsi dikaitkeun sareng titik rujukan, janten nalika anjeun mindahkeun obyék, diménsi bakal robih sacara otomatis tanpa kedah ngédit simpulna. Ieu bahkan dina rohangan kertas.

 

Ieu rada héran kumaha ngoperasikeun kalawan sarat minimum. Windows dijalankeun dina 256 MB RAM na nyarankeun 1 GB; sabalikna mun AutoCAD 2012 na 2013 4 suggesting GB.

Dina kasus Linux, éta ngalir kana distribusi ieu (atanapi langkung luhur): Fedora 14, OpenSuse 11.3, Ubuntu 10.04

Sedengkeun pikeun hargana: Saperlima tina biaya AutoCAD.

 

Dina kacindekan anggap we hiji carita menarik, naon V12 Bricscad pikeun Linux.

Di dieu Anjeun tiasa nguji download

Di dieu anjeun bisa manggihan leuwih ti Bricscad

Di dieu anjeun tiasa ningali aplikasi anu dikembangkeun dina Bricscad

Hiji Waleran ka "Linux ngagaduhan alat asli anu énggal kanggo CAD"

  1. Kuring nasihat papanggih eart google aplikasi tur AutoCAD. I am a insinyur sipil

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.