Linux Ubuntu boga alat asli anyar pikeun CAD

Teu kawas wewengkon Geospatial Open Source mana aplikasi ngaleuwihan custodial, software bébas pisan saeutik pikeun CAD kami geus katempo sajaba ti inisiatif teh LibreCAD nu masih boga tebih ka balik. waktu Blénder Ieu mangrupakeun orientasi alat cukup mantap teu animasi jeung CAD dilarapkeun ka rékayasa, arsitéktur jeung konstruksi. Kumaha Parallels na Anggur ngajawab masalah multiplatform geus palliative pikeun maranéhanana hoping digawekeun ku Mac atawa Linux Ubuntu, sarta bari AutoDesk dimimitian ngalungkeun versi pikeun Mac di 2010, Linux Ubuntu sigana kakurangan hiji AutoCAD atanapi Microstation tipe alat. adil Ares y ubur-ubur aranjeunna parabot pisan dewasa sarta sababaraha kalayan rojongan pikeun PC, Mac jeung Linux.

Kiwari Bricscad diumumkeun, salah sahiji solusi anu parantos dimimitian di IntelliCAD, sawatara taun ka tukang, éta parantos aya hiji platform bebas modél anu meureun ku sabab alatan posisi sareng wawakil di tingkat global, ku pertumbuhan anu ngajangjikeun (lisensi 100,000). Aya seueur kamajuan dina CivilCAD dina daérah topografi, ogé rékayasa sareng modeling. Leyuran resep CivilCAD Aranjeunna ngajalankeun on Bricscad ngarengsekeun nu aral di merlukeun AutoCAD versi pinuh pikeun ngajalankeun; anu weruh lamun dina ngajalankeun lila bisa mibanda CivilCAD pikeun Linux.

Bricscad pikeun Linux Ubuntu

Diantara nu paling pikaresepeun of Bricscad V12 eta berpungsi langsung dina DWG tanpa merlukeun ngahaja ngékspor atawa impor, kaasup AutoCAD sadar format tina 2.5 mun 2010 (teu kaasup format anyar AutoCAD 2013 nu bieu). Jeung hal kawas versi ieu konstrain parametrik anu kaasup.

Kanyataan yén alat ieu kaluar IntelliCAD, sanajan henteu panjang jadi, pulih bagian tina warisan sakumaha pangakuan ti format DWG jeung mertahankeun logika operasi di loba Kabiasaan maranéhanana. Naha kamajuan ngajalankeun cadel, BRX, ARX na VBA pikeun Windows.

Ieu ngabantuan sangkan eta gampang pikeun manggihan pamaké ngawasaan alat jeung ngurangan kurva learning; eta geus ngomong yén hiji pamaké AutoCAD dina saminggu geus di lingkungan anyar tanpa merlukeun hiji Tangtu intensif. Bricscad geus innovated saluareun usability kalawan parabot kawas quad, jeung Jumlah clicks on repetitive atanapi ngusulkeun ku workflow utamana dina Kabiasaan modeling 3D diréduksi.

bricscad

hal saeutik anjeun boga, nu narik perhatian:

  • Rendering mangrupakeun laleur nu, eta hartina dipake dina desain na visualisasi objék ieu ngajadikeun kaayaan. Dina kasus solusi lianna, ieu ngan mungkin salaku tampilan saterusna jadi gambar.
  • Anjeun tiasa ngedit lapisan file rujukan éksternal.
  • Anjeun tiasa nyieun motong megar (Hatch).
  • 3D potongan objék bagian Rendering kaasup, sarta pilihan pikeun dipake deui dina teken (henteu ngan perenah nu)
  • Anjeun bisa ngaganti setélan print lambar (perenah) sakaligus, kaasup sipat Niron nuju hiji sarua séjén.
  • Nilai nu pakait jeung tolok ukur, supaya mun anjeun mindahkeun hiji obyék, dimensi anu otomatis robah tanpa titik editarle. malah dina kertas spasi ieu.

Ieu rada héran kumaha ngoperasikeun kalawan sarat minimum. Windows dijalankeun dina 256 MB RAM na nyarankeun 1 GB; sabalikna mun AutoCAD 2012 na 2013 4 suggesting GB.

Dina kasus Linux Ubuntu, ngalir dina sebaran handap (atawa luhur): 14 Fedora, OpenSuse 11.3, 10.04 Ubuntu

Pricewise: Hiji-kalima naon eta waragad keur AutoCAD.

Dina kacindekan anggap we hiji carita menarik, naon V12 Bricscad pikeun Linux.

Di dieu Anjeun tiasa nguji download

Di dieu anjeun bisa manggihan leuwih ti Bricscad

Di dieu anjeun tiasa ningali aplikasi anu dikembangkeun dina Bricscad

Hiji Balesan to "Linux Ubuntu boga alat CAD asli anyar"

  1. Kuring nasihat papanggih eart google aplikasi tur AutoCAD. I am a insinyur sipil

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.