Pél GIS Geographica

babaturan Geographica Kami geus dibahas sababaraha inovasi nu kaasup dina prosés pembentukan maranéhanana, jadi butuh kasempetan pikeun ngamajukeun inisiatif maranéhanana.geographica

Geographica nyaéta parusahaan dedicated ka sagala rupa cabang spéktrum geomatics, anu geus ngembangkeun usaha jeung konsumén strategis nangtung garansi hasil aman.

Sajaba ti hurup G dina nada héjo, abdi ngaidentipikasi loba kalayan Geographica ku orientasi na nuju buka sumber duanana ngembangkeun jeung latihan maranéhna butuh leuwih sering dipake tinimbang dina ngagunakeun program OpenSource kawas Geoserver, gvSIG, PostGIS, SEXTANTE, Kosmo, Gelar, mun ngaran sababaraha. Mangkana leuwih sering dipake tinimbang maranéhanana pikeun lingkungan Java anu ditandaan, sanajan maranehna boga tim multidisciplinary dipaké pikeun ogé bet dina garis C ++ salaku software proprietary sarta pamakéan tina bisnis mimilukeun OSGeo.

Kumisan ti titimangsa ieu kami geus terang kursus téh kaasup versi particularized tina kursus GIS di wewengkon Manajemén Land jeung geomarketing. modul ieu téh nelepon maneh Pélnyieun -na kuring nebak sabab aya dina prinsip na- rujukan kana praktek ubar rahayat tina farmasi tradisional, saméméh datangna tablet rangkep dina mortir naon euy ieu diperlukeun ieu digawé tur pasti sanggeus pangalaman jeung pangaweruh réngsé nepi keur solusi foolproof.

metodologi nu sigana sae pisan, teras aranjeunna nganggo hal pamakéan salaku téknik, idéal pikeun kursus husus pondok mana aspék teoritis pajeulit bakal janten runtah waktu urang kedah muka pikiran maranéhanana kana kemungkinan sarta pamahaman naon software nu Anjeun tiasa ngalakukeun. ArcGIS boh kursus dipaké pikeun periode 10 jam learning online.

Karacunan: Aplikasi tina GIS kana tata spasial

Tangtu ieu aimed pisan professional, siswa atawa pausahaan anu hayang nyaho potensi GIS keur tata spasial. Bari eta henteu diperlukeun keur gaduh pangaweruh ngeunaan GIS, anjeun meunang beuki pisan kaluar anu ngarti matuh atawa sahenteuna nyaho kumaha carana ngagunakeun program anu (nu teu sami).

1. Bubuka keur GIS
- Perkenalan mun GIS
- dualitas inpormasi dina GIS
- Struktur Data
- Métode analisis
2. 1 Study Case: Analisis hiji Unit palaksanaan
- Identification na delimitation wewengkon gawé
- Pawakilan barang pikeun analisis visual
- Parcelación
- ngerjakeun tina atribut alpanumérik
- Analisis di lokasi optimal jati
3. 2 studi kasus: Analisis multivariate: lokasi optimal mangrupa (online) aréa industri
- panutup vegetasi
- pisibilitas Lapisan
- dispersi hawa Lapisan
- Ngitung wewengkon optimal pikeun maluruh hiji wewengkon industri
- Hasil analisis multivariate

Karacunan: Aplikasi tina GIS mun Geomarketing

1. Bubuka keur GIS
- Perkenalan mun GIS
- dualitas inpormasi dina GIS
- Struktur Data
- Métode analisis
2. 1 studi kasus: lokasi Idéal of apoték a
- Analisis target pasar potensial: manula jeung ngora pasangan
- Identification na delimitation wewengkon gawé
- Location of kompetisi jeung kreasi wewengkon pangaruh 250 méter
- analysis Visual duanana hasilna: lokasi Final tina bisnis urang dumasar kana target pasar kami jeung lokasi kompetisi kami
3. 2 studi kasus: Advertising kampanye di tingkat propinsi pikeun pihak anu
pulitik (online)
- Analisis multivariate: rentang Jaman, aktivitas akademik sarta profésional
- Uni Émbaran
- Weighting variabel
- hasil Final: leanings pulitik unggal munisipalitas dumasar kana kriteria anu tangtu
- Strategi Kampanye: kumawula sumberdaya gumantung kana profil warga

Bari ieu kursus pondok, aya oge panggero ti jam 40 GIS na geodatabases na teu menyakiti nyandak katingal di kursus pinuh disebut 150 jam Ahli dina Systems Émbaran Geographic jeung basa Geographic DataNu boga tumbu jeung KADIN of Seville sarta bisa meliorate kaasup ngaliwatan Jaminan Sosial.

Ieu téma tangtosna ieu:

1. BUBUKA TO GIS AND dasar GVSIG


-introduction GIS
Anjeun-koordinat
-GvSIG salaku GIS klien
Inpo -Visualization.
-Edition.
-Geoprocesamiento.
-Departure Gráfica.
-GvSIG salaku IDE klien
-SEXTANTE

2. ARCGIS dasar

-ArcGIS salaku klien IDE
-ArcGIS salaku GIS klien
Inpo -Visualization.
-Edition.
-Geoprocesos ArcGIS.
Pangwangun -model.
-Georreferencing.
-Departure Gráfica.

3. database Kecap

-introduction ka basis data
-Modeling sahiji basis data konvensional
Basa Geographic Data
-SQL dasar

geo_img_cursos

4. Palaksanaan AND eksploitasi geografis data sareng ARCGIS maju

-SQL keur éksploitasi data
-ArcCatalog salaku hal alat
-Geodatabases
-Datasets tur pitur kelas
alpanumérik-tabél
kelas -Relationship
-Dominios na subtypes
-Topología

5. Émbaran publikasi: MapServer

-Possibilities medarkeun informasi.
-Protocols komunikasi.
-Servers Internet Peta: Mapserver,
instalasi tur konfigurasi.
-Openlayers: Nyieun peta dinamis

6. PostgreSQL na PostGIS

PostGIS na PostgreSQL -Architecture.
-History PostgreSQL / PostGIS, idin, pamaké, plpgsql, GEOS, PROJ4
Pamasangan PostgreSQL na PostGIS na
parabot aksésori: instalasi
PostgreSQL, PostGIS, nasabah: PgAdmin3, QuantumGIS na gvSIG.
spasi -SQL, nyieun queries.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, abdi nyarankeun ngahubungan Geographica.

Website: http://www.gstgis.com/

* (+ 34) 954 437 818

Hiji Balesan to "Pél GIS Geographica"

  1. Kahiji maca anjeun resep sakabéhna deui. Kuring kuciwa leungit pikeun jadi panjang.
    Ngeunaan Geographica, kuring kedah nyarios yén kuring "ngarasa sapertos" cara na tiasa digawé, ngabagéakeun sababaraha kali dina cara anu ngajukeun para pengguna damel di handapeun hal.

    Kuring terang kuring damel sareng Software proprietary, tapi éta henteu hartosna kuring henteu resep sareng "muter" sareng OpenSource. Abdi hoyong langkung waktos ngahaturanan, tapi éta masalah anu sanés.

    Gening dina situs anjeun sarta kasampak maju ka maca anjeun.

    Ti Chili, Manuel.

    analis GIS

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.