Masalah deui kalawan Manifold IMS

1. Dupi abdi tiasa Gunung Manifold IMS dilayanan ku server kalawan sistem RedHat Linux Ubuntu operasi sarta server Apache?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun Gunung dinya on Apache, sabab aya kitu Kabiasaan rojongan IIS. Tapi pasti moal mungkin mun Gunung dinya on Linux Ubuntu, Windows kedah.

2. Kuring geus geus diterbitkeun mangrupa jasa IMS sakumaha dipedar di luhur, diaktipkeun Iis na masih teu nyebarkeun kuring.

Pesen nu ngirimkeun kuring nyaeta:

Anjeun teu otorisasi pikeun nempo kaca ieu

Anjeun teu ngabogaan hak keur nempo diréktori ieu atawa kaca ngagunakeun Kapercayaan disadiakeun.


Coba di handap:

  • Klik tombol Anyarkeun mun cobian deui kalawan Kapercayaan lianna.
  • Lamun yakin anjeun kudu bisa nempo diréktori ieu atawa kaca, ngahubungan administrator situs Wéb ku ngagunakeun e-mail alamatna atanapi telepon angka didaptarkeun dina kaca localhost utama.

HTTP 401.3 - Aksés dibantah ku ACL on sumberdaya
Internét Émbaran Server


Dina hal ieu, kumaha ieu leungit téh méré hak pikeun peta file, pikeun ieu kami kudu asupkeun:

Mimitian / Control Panel / Pakakas Administratif / internét Émbaran Server

Lamun file disimpen dina sub folder Inetpub, anjeun ngan kudu milih deui sarta milih file peta

gambaran

Lajeng méré mouse katuhu tombol, sipat, diréktori sarta ngidinan katuhu kabeh. Éta ogé kudu lakonan hal nu sarua jeung polder.

Lamun file disimpen dina diréktori sejen, béda ti Inetpub, nyieun hiji diréktori maya.

Éta dijieun kalawan Aksi / anyar / diréktori maya .. na Wizzard terus nepika ends. The file peta ieu lajeng dipilih tur dibere sipat.

gambaran

Sanggeus nu kudu balikan deui ka penerbitan IIS.

3. Nalika ngédit peta, hak nangtukeun anu leungit?

Sumuhun. Éta kaayaan panasaran, anu kedah ngedit file .map keur diterbitkeun, jeung nyimpen parobahanana, hak nangtukeun via Iis anu leungit.

Naha ngirim kasalahan ieu:

HTTP 500.100. kasalahan server internal: kasalahan ASP
Internét Émbaran Server

Émbaran teknis (pikeun tanaga rojongan)

* Kasalahan Tipe:
(0x80004005)
kasalahan Unspecified
/ Cat3 /garis default.asp 125

* Browser Tipe:
Mozilla / 5.0 (Windows; U; Windows nt 5.1; en-AS; rv: 1.8.1.12) Cakcak / Firefox 20080201 / 2.0.0.12

* Page:
POST 723 bait ka /cat3/default.asp

Kuring diusahakeun masihan hak deui ... jeung sia, sakapeung enya, sakapeung henteu; kitu éta pangalusna teu nyebarkeun éta file dina pamakéan tapi nu geus jadi Repository a; pikeun ieu:

Buka berkas .map rék nyebarkeun dina diréktori dimana eta disimpen, nyieun publikasi, tes ieu publikasi naha gawéna ti browser nu, disebutkeun masihan hak kuncén ti Iis. Sakali sagalana jalan:

Teundeun salinan tina file dina diréktori sorangan dimana anjeun nyieun ieu publikasi teh, misalna

C: \ Inetpub \ wwwroot \ cat3

Ngédit alamatna dina file config.txt

Lajeng balikan dina penerbitan Iis, naha ku cara muka browser sagalana jalan:

ulang moal ngédit file anu, tapi ngedit aslina, sangkan parobahan sarta simpen, ngaganti jeung ngabalikan ladenan IIS. Ku kituna, hak pikeun file moal leungit.

Bari kuring manggihan hiji hal destrompado, ku nyieun forum rundingan Manifold, maranéhna ka kuring éta kitu ... kitu éta cara Kuring geus direngsekeun ... Kuring baris coba ieu program freeware nu ngidinan Kabiasaan réplikasi dijadwalkeun pikeun nempo lamun kuring ngajawab impasse ka diganti sacara manual.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.