Masalah deui kalawan Manifold IMS

1 Naha kuring tiasa pasang IMS anu dilayanan ku Manifold dina Server sareng sistem operasi Linux RedHat sareng server Apache?

Leres, dimungkinkeun pikeun dipasang dina Apache, sabab aya cara anu ngadukung rutinitas IIS. Tapi pastina moal mungkin pikeun dipasang dina Linux, éta kedahna Windows.

2 Kuring parantos nyebarkeun jasa IMS sakumaha anu kami dijelaskeun sateuacan, IIS diaktipkeun na masih henteu nyebarkeun kuring.

Pesen anu anjeun kirimkeun kuring nyaéta:

Anjeun teu otoritas pikeun nempo halaman ieu

Anjeun teu gaduh idin pikeun nempo diréktori ieu atanapi halaman ieu kalayan kredensial anu disayogikeun.


Coba di handap:

  • Pencét tombol Update pikeun cobian deui ku Kapercayaan sanés.
  • Upami anjeun nyangka anjeun tiasa ningali diréktori ieu atanapi halaman ieu, hubungi administrator situs wéb anjeun nganggo alamat email atanapi nomer telepon di halaman lokal lokalhost.

HTTP 401.3 - Aksés ditolak ku ACL dina sumberdaya
Internét Émbaran Server


 

Dina hal ieu, kumaha ieu leungit téh méré hak pikeun peta file, pikeun ieu kami kudu asupkeun:

Mimitian / Control Panel / Pakakas Administratif / internét Émbaran Server

Bisi file disimpen dina sub folder Inetpub, pilih waé terus pilih file .map

gambaran

Teras pencét-katuhu beurit, sipat, diréktori sareng kéngingkeun sadaya hak. Éta ogé merenah pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng folder.

Upami file ieu disimpen di diréktori anu sanés, bénten ti Inetpub, anjeun kedah nyiptakeun diréktori virtual.

Hal éta dilakukeun ku diréktori Aksi / anyar / virtual .. sareng wizzard dituturkeun dugi ka réngsé. Teras file .map dipilih sareng pasipatanana dipasihkeun.

gambaran

 

Saatos ieu anjeun kedah ngabalikan deui publikasi IIS.

3 Nalika ngédit peta, aya hak anu ditugaskeun kaleungitan?

Leres Éta mangrupikeun kaayaan panasaran, yén bisi ngédit file .map anu dipedar, sareng nyimpen parobihan, hak-hak anu ditugaskeun liwat IIS leungit.

Naha ngirim kasalahan ieu:

HTTP 500.100. kasalahan server internal: kasalahan ASP
Internét Émbaran Server

Inpormasi téknis (kanggo personel dukungan téknis

    * Kasalahan Tipe:
      (0x80004005)
      kasalahan Unspecified
      / Cat3 /default.asp, garis 125

    * Browser Tipe:
      Mozilla / 5.0 (Windows; U; Windows nt 5.1; en-AS; rv: 1.8.1.12) Cakcak / Firefox 20080201 / 2.0.0.12

    * Halaman:
      POST 723 bait ka /cat3/default.asp

Kuring diusahakeun masihan hakna deui ... sareng teu aya, kadang enya, sakapeung henteu; ku kituna pangsaéna henteu nyebarkeun file anu dianggo tapi saleresna mangrupikeun hiji deui; kanggo ieu:

Buka file .map anu anjeun badé terbitkeun, dina diréktori tempat disimpenna, jantenkeun publikasi, uji upami ieu publikasi tiasa dianggo tina peramban, upami henteu masihan hakna ti pangurus IIS. Sakali sagalana jalan:

Selapkeun salinan file kana diréktori dimana publikasi ayeuna didamel

C: \ Inetpub \ wwwroot \ cat3

Édit alamat dina file config.txt

Teras balikan deui publikasi dina IIS, upami nuju muka browser sadayana dianggo:

Entong éditan deui file éta, tapi édit aslina, ku cara ngarobih sareng nyimpen, ngagantikeunana, sareng ngabalikan jasa IIS. Ku cara kieu, hak kana file moal leungit.

Bari kuring manggihan hiji hal destrompado, ku nyieun forum rundingan Manifold, maranéhna ka kuring Éta kitu ... pikeun naon cara kuring parantos direngsekeun éta ... Kuring bakal nyobian program program freeware anu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun rutinitas réplikasi diprogram upami ningali impasse digantikeun ku cara manual sacara manual.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.