LandViewer: gambar observasi analisis Bumi sacara real waktu ti panyungsi anjeun

Scientistslmuwan data, insinyur GIS sareng pamekar software EOS, perusahaan basis California, nembe dibuka alat dina kaayaan-ka-seni ieu anu matuh pamaké, wartawan, paniliti sareng santri milari sareng nganalisis sajumlah data data observasi Bumi up-to-date.

LandViewer nyaéta layanan pengolahan sareng analisis gambar anu sayaga-ayeuna anu nawiskeun:

  • aksés instan ka petabytes data sareng file anyar;
  • kamungkinan milarian gambar geospatial dina skala anu mana waé anu nganggo dua klik, tiasa milih daerah anu dipikahoyong dina peta atanapi anu nganggo lokasi;
  • Analisis gambar anu ayeuna, sareng opsi pikeun ngundeur gambar anu dipikahoyong kanggo komérsial.

Solusi EOS ngamungkinkeun pamaké pikeun nedunan pamundut multiguna, nimu sareng nganggo naon gambar observasi Bumi sadia tina satelit Sentinel 2 sareng Landsat 8 dina hiji tempat sareng langkung gancang batan sateuacanna. Serviceta layanan anu haratis, gampang dipaké, sareng anu tiasa diaksés tina sagala browser atawa alat.

Hatur nuhun kana LandViewer, pamaké tiasa ngajalajah Gambar satelit Sentinel 2 sareng Landsat 8 anu disimpen di platform Amazon Cloud, nerapkeun panyaring milarian dina tanggal gambar, tingkat panutup awan atanapi pagunungan panonpoé, nganalisis Gambar, undeur aranjeunna sareng bagikeun sareng batur.

Ngagunakeun téknologi generasi mosaic, LandViewer tiasa ngabubangkeun pamandangan tina data koropak nganggo extension anu kirang dina 10 detik. Gambar tiasa ditingali dina rupa-rupa kombinasi pita atanapi dina indéks spéktral anu ayeuna-ayeuna saperti NVDI, dipilih kanggo nampi inpormasi anu paling pas pikeun kabutuhan pamaké. Pikeun ngajadikeun ieu mungkin, para ahli EOS parantos ngembangkeun téknologi anu parantos dirobah, sacara real waktu, data-gambar gambar satelit anu léngkah séhat anu kagungan format GeoNFX ti bit 16 na kotak, yén pamaké tiasa langsung ditingali dina jandéla panyungsi na browser . Teu kedah ngadamel sareng neundeun jandéla tilik dina panyungsi atawa arsipkeun data, sakumaha gambar langsung ditampilkeun dina panyungsi tina data primér.

Pamaké éta bisa nerapkeun rupa-rupa kombinasi pita spéktral pre-dipasang sareng ngaropéa pikeun nyorot sareng visualize data anu sagala rupa gambar na. Contona, kahuruan leuweung leuwih gampang ditempo di spéktrum infra-red. Aya sababaraha pita anu tiasa dianggo pikeun nganalisis vegetasi, lemahna tatanén, lembar és, walungan, situ sareng sagara. Pamaké bisa nengetan sacara jentre sadaya objék anu aya di tempat kajadian, contona, anu aya hubunganna jeung kahuruan, banjir, logging haram atanapi manajemén sumberdaya cai. Gambar geospasial 2014, 2015, 2016 na 2017 ogé tiasa disusun sacara kronologis pikeun ngaidentipikasi parobahan pangwangunan ranjang walungan, leuweung sareng unsur alami anu sanés.
Dina bulan Pebruari tina 2017, nganggo géologi élmu Israél LandViewer dina hasil panalungtikan anu aya sareng dikedalkeun batiméterna diturunkeun satelit pikeun nyieun peta grid tina 100 m ti semenanjung Arab. Ahli GIS ogé ngalaksanakeun pananjaran cai-cai deet nganggo candi-ci (teu aya gelombang, suasana atmosfir beresih, visualisasi anu hadé tina batimétri, jsb.) Di LandViewer.

"Di 2017, EOS bakal ngagambarkeun péso sosial jeung komérsial pangeusina pangeusina," saurna pangadeg sarta CEO EOS Max Polyakov. Kanyataanna, parusahaan gaduh téknologi anu pangkuatna pikeun ngolah gambar sakalian sensing, sedengkeun gudang EOS ngumpulkeun data tina sababaraha sumber: tutumpakan satelit, hawa sareng kandaraan hawa teu boga nangkepanana. Deui ayeuna, pamaké tiasa ngaksés téknologi inovatif pikeun analisis gambar anu dihanikeun kana awan, padika dumasar kana jaringan neural, awan titik - photogrammetry, deteksi change, sareng generasi mosaic.

Coba LandViewer atanapi ngahubungan tim kanggo inpormasi lengkep: info@eosda.com

2 Tanggapan "LandViewer: analisis gambar observasi Bumi sacara real waktu ti panyungsi anjeun"

  1. rất quang trọng cho hoạt động quản lý rừng, nhưng còn hạn chế cho dịch vụ miễn phí, cần mở rộng cho miễn phí những vấn đề cơ bản

  2. pisan metot dokumén ieu pikeun hasil panarjamah géologi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.