kreativitas BitCAD

Kuring ngarasa iklan pohara alus BitCAD, IntelliCAD, anu saliwatan mangrupakeun béaya rendah alternatif pikeun AutoCAD sabab spoke bari katukang nalika urang teu a review lega tina program ieu.

Méré palajaran alus ka Departemen Marketing Manifold hehe.

Na jadi abdi resep aranjeunna, abdi gé masihan anjeun publisitas bébas ... meureun hiji poé apal kuring. Di dieu nyaeta sababaraha conto.

Bricscad

Salian keur kreatif kampanye ieu targeting opat pakarang utama:

wujud jeung ukuranAsalna DWG (sebutkeun), malah nepi versi tina AutoCAD 2009

sokongan, Ieu naon Mara di complains yén pausahaan badag teu ngarojong nasabah leutik

Kasaruaan mun AutoCAD, Kalolobaan Paréntah dianggo persis sarua, kaasup Kabiasaan AutoLISP, Iklan na DCL.

harga, Nyaeta na neneng pakarang ... kali 10 handap. tema ieu pounding kuat, dina partnership kalayan lingkungan ngalaman ku krisis ékonomi.

Bricscad

Bricscad

Bricscad

Bricscad

Hiji Balesan to "The kreativitas BitCAD"

  1. Jigana hal pangpentingna moal nangtung, sarta yén saluareun kasaluyuan ku rojongan AutoCAD DWG keur Konsorsium IntelliCAD ngajadikeun eta cocog sareng tuan rumah baku CAD aplikasi ecómicas. Jigana lamun IntelliCAD assail industri UHN prosés intersante serius keur ngembangkeun pasar software CAD.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.