arsip pikeun

Jalur Struktur BIM

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Désain gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, Rencanana Rencanana sareng Rarancang kuantitas Réktor ngajelaskeun aspék interpretasi gambar struktural sareng kumaha éta tiasa dilakukeun dina modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana ngadamel desain cetak sareng laun ngartos ...

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu. Langkung seueur deui insinyur nganggo Model Solid kalayan metode elemen terhingga pikeun méréskeun masalah sapopoé dina kaayaan setrés, deformasi, transfer panas, aliran cairan, éléktromagnétisme, sareng sanésna. Kursus ieu ngalamar kumpulan kelas anu dimaksud ...