arsip pikeun

Kursus - Struktur BIM

Desain Canggih tina Beton bertulang sareng Baja Struktural

Diajar desain beton bertulang sareng baja struktural nganggo perangkat lunak Struktur Revit sareng Desain Baja Canggih. Desain beton bertulang nganggo Struktur Revit Struktural desain nganggo Advanced Steel Instruktur ngajelaskeun aspek penafsiran gambar struktural sareng kumaha cara ngalaksanakeun modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana nyiptakeun desain ...

Kursus Téknik Struktural ngagunakeun Revit

  Pitunjuk desain praktis sareng Modeling Informasi Gedong anu ditujukeun pikeun desain struktural. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modelling Information Modelling) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program perhitungan Jantenkeun sareng dokumén rencana ...

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus anu maju ieu kuring nunjukkeun anjeun step by step kumaha nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngagarap proyék nyata ngagunakeun program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu leres-leres kapaké, ngalakukeun simulasi 4D, nyiptakeun usulan desain konseptual, ngahasilkeun perhitungan métrik persis pikeun perkiraan biaya sareng ...

Tangtu Desain Struktural ngagunakeun Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun panggunaan Analisis Struktural Robot pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng waja Ieu kursus bakal nutupan panggunaan program Struktural Analisis Profesional Robot pikeun modél, perhitungan sareng desain elemen struktural dina struktur beton bertulang sareng gedong industri. tina waja. Dina kursus anu ditujukeun pikeun ...