arsip pikeun

Kursus Kerja Sipil

# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyieun sareng berinteraksi sareng model digital. -Create model 3D nganggo gambar, sapertos teknik fotogrammétri sareng dron. -Gunakeun perangkat lunak gratis Regard3D sareng MeshLab -Dipasangkeun nganggo AutoDesk Recap, -Jadi éta nganggo Bentley ContextCapture, -Titikna titik awan ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 1

Titik, permukaan sareng alignasi. Diajar ngadamel desain dasar sareng karya linier sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works Ieu mangrupikeun bagian mimiti tina kursus 4 anu disebat "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana bedana ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 2

Assumplies, surfaces, cross section, cubing. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana Surveying and Public Works Ieu anu kadua dina hiji set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana bedana ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, sérpét bagian. Diajar nyiptakeun desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D diterapkeun ka Surveying and Public Works Ieu anu katilu dina set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta pikeun sababaraha proyék sareng ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 4

Penjelajah, saluran sanit, plot, simpang. Diajar nyiptakeun desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works Ieu kaopat dina hiji set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana proyék anu sanés ...