arsip pikeun

Kursus-kursus Sénsor Jauh

# LAND - Google Earth Kursus - ti mimiti

Janten ahli Google Earth Pro anu leres sareng mangpaatkeun kanyataan yén program ieu ayeuna bébas. Pikeun individu, profésional, guru, akademisi, mahasiswa, jsb. Sadayana tiasa nganggo parangkat lunak ieu sareng nganggo dina widang anu pas. -------------------------------------------------- ---------------------------------------- Google Earth mangrupikeun perangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali pandangan satelit, tapi ogé ngalangkungan 'pandangan jalan', planet bumi urang. Ayeuna ...

#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Milarian poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisa banjir #hecras Kursus praktis ieu dimimitian ti awal sareng dirancang ku léngkah-léngkah, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun anjeun terang dasar penting dina manajemén Hec -RA. Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun nalungtik banjir sareng nangtukeun ...