arsip pikeun

QGIS kursus

#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan prakték Sistem Informasi Geographic ngagunakeun QGIS. -Luruh latihan anu anjeun tiasa lakukeun dina ArcGIS Pro, didamel nganggo parangkat lunak gratis. -Import data CAD ka GIS -Atribusi dumasar kana tematisasi -Nyutan dumasar-Kaayaan -Litakan percetakan -Komunikasi koordinat tina Excel -Carrying scan -Georeference gambar Sadaya file ...

#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Kursus QGIS 3, urang mimitiankeun enol, urang langsung langsung ka tempat dugi ka ngahontal tingkat panengah, dina tungtungna sertipikasi dilélér. Sistem Inpormasi Geografi QGIS, mangrupikeun kursus anu dirancang ampir sadayana dina cara praktis. Éta ogé ngagabungkeun bagian téoritis anu minimum anu ngamungkinkeun para siswa ngadamel pangaweruh dina GIS, ...