arsip pikeun

Kursus - CivilWorks

Tangtu AutoCAD - diajar gampang

Ieu mangrupikeun kursus anu dirancang pikeun diajar AutoCAD ti mimiti. AutoCAD mangrupikeun parangkat lunak paling populér pikeun desain anu dibantuan ku komputer. Éta mangrupikeun platform dasar pikeun daérah sapertos rékayasa sipil, arsitéktur, desain mékanis sareng simulasi. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu idéal pikeun ngamimitian, terang prinsip desain teras dilarapkeun kana perangkat lunak khusus dina disiplin ...

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 1

Poin, permukaan sareng alignment. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu mangrupikeun anu munggaran tina 4 kursus anu disebut "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar nanganan parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng diterapkeun kana anu sanés ...

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 2

Majelis, permukaan, bagian silang, cubing. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu mangrupikeun kadua tina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha carana ngatur parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng diterapkeun kana anu sanés ...

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 3

Alignment canggih, permukaan, bagian cross. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu anu katilu dina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha carana ngatur parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng nerapkeun kana proyék anu sanés sareng ...

Kursus 3D Sipil pikeun padamelan sipil - Lépél 4

Katerangan, solokan sanitasi, plot, parapatan. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil. Ieu mangrupikeun kaopat tina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar nanganan parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng nerapkeun kana proyék anu sanés ...