arsip pikeun

Kursus - Operasi BIM

Quantity take off BIM 5D course using Revit, Navisworks and Dynamo

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana nimba jumlah langsung tina modél BIM kami. Urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nimba jumlah nganggo Revit sareng Naviswork. Ékstraksi itungan métrik mangrupikeun tugas penting anu dicampur dina sababaraha tahapan proyék sareng ngagaduhan peran penting dina sadaya dimensi BIM. Salila kursus ieu anjeun bakal diajar ...

Tangtu Dynamo pikeun proyek rékayasa BIM

Desain BIM Computational Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah-pangguna sareng pambuka pikeun dunya desain komputasional nganggo Dynamo, platform pamrograman visual sumber terbuka pikeun désainer. Dina kamajuan éta dikembangkeun ngalangkungan proyék-proyék anu konsép dasar tina program visual bakal diajar. Diantara jejer kami bakal ngungkulan karya sareng géométri ...

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus anu maju ieu kuring nunjukkeun anjeun step by step kumaha nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngagarap proyék nyata ngagunakeun program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu leres-leres kapaké, ngalakukeun simulasi 4D, nyiptakeun usulan desain konseptual, ngahasilkeun perhitungan métrik persis pikeun perkiraan biaya sareng ...