arsip pikeun

Kursus Microstation

Tangtu STAAD.Pro - analisis struktural

Ieu mangrupikeun kursus bubuka ngeunaan analisis sareng desain struktur anu nganggo parangkat lunak STAAD Pro ti Bentley Systems. Dina kursus anjeun bakal diajar modél waja sareng struktur beton, ngahartikeun beban sareng ngahasilkeun laporan. Akhirna anjeun bakal diajar modél, nganalisis sareng ngarancang papan. Géométri sareng Modél (Struktur Baja sareng Beton) Harti Beban ...

Kursus Microstation - Diajar Desain CAD

Microstation - Diajar Desain CAD Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngagunakeun Microstation pikeun manajemén data CAD, kursus ieu kanggo anjeun. Dina kursus ieu, urang bakal diajar dasar-dasar Microstation. Sajumlah 27 pelajaran, pangguna bakal tiasa ngartos sadayana dasarna. Sakali pelajaran teoritis réngsé, urang teraskeun sareng ...