arsip pikeun

Kursus - LandWorks

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan Blénder. Salah sahiji program multiplatform open source anu pangsaéna sareng gratis, didamel pikeun dimodelkeun, dilakukeun, animasi sareng generasi data 3D. Ngaliwatan panganteur saderhana anjeun bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan ...

Kursus Modél Realitas - Recap AutoDesk sareng About3D

Ngadamel modél digital tina gambar, nganggo parangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun sareng interaksi sareng modél digital. -Nyiptakeun modél 3D nganggo gambar, sapertos téknik fotogrametri drone. -Gunakan perangkat lunak gratis About3D sareng MeshLab -Damel nganggo AutoDesk Recap, -Damel nganggo Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...

Modél banjir sareng kursus analisis - ngagunakeun HEC-RAS sareng ArcGIS

Pilarian poténsi Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisis banjir #hecras Kursus praktis ieu dimimitian ti mimiti sareng dirancang undak-usuk, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun terang dasar-dasar penting dina manajemén Hec -RAS. Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun kajian banjir sareng nangtoskeun ...

Pengantar Kursus Sensing Jauh

Panggihan kakuatan sensing jauh. Ngalaman, ngaraos, nganalisis sareng ningali naon anu anjeun tiasa lakukeun tanpa aya di dinya. Remote Sensing or Remote Sensing (RS) ngandung saperangkat téknik pikeun néwak jauh sareng analisa inpormasi anu ngamungkinkeun urang terang daérah tanpa aya. Kelimpahan data observasi Bumi ...