arsip pikeun

Kursus Konsép

Kursus Geologi Struktural

AulaGEO mangrupikeun usulan anu parantos diwangun mangtaun-taun, nawiskeun sababaraha rupa kursus latihan anu aya hubunganana sareng topik sapertos: Géografi, Geomatik, Téknik, Konstruksi, Arsitéktur sareng anu sanés anu ditujukeun dina bidang seni digital. Taun ayeuna, kursus Struktural Geology dasar dibuka anu ...

Pengantar Kursus Sensing Jauh

Panggihan kakuatan sensing jauh. Ngalaman, ngaraos, nganalisis sareng ningali naon anu anjeun tiasa lakukeun tanpa aya di dinya. Remote Sensing or Remote Sensing (RS) ngandung saperangkat téknik pikeun néwak jauh sareng analisa inpormasi anu ngamungkinkeun urang terang daérah tanpa aya. Kelimpahan data observasi Bumi ...

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus anu maju ieu kuring nunjukkeun anjeun step by step kumaha nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngagarap proyék nyata ngagunakeun program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu leres-leres kapaké, ngalakukeun simulasi 4D, nyiptakeun usulan desain konseptual, ngahasilkeun perhitungan métrik persis pikeun perkiraan biaya sareng ...