arsip pikeun

Kursus - Geospatial

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan Blénder. Salah sahiji program multiplatform open source anu pangsaéna sareng gratis, didamel pikeun dimodelkeun, dilakukeun, animasi sareng generasi data 3D. Ngaliwatan panganteur saderhana anjeun bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan ...

Kursus Sistem Informasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalangkungan latihan praktis Sistem Émbaran Geografis nganggo QGIS. -Sakabéh latihan anu tiasa anjeun laksanakeun dina ArcGIS Pro, dilakukeun nganggo perangkat lunak gratis. -Impor data CAD ka GIS -Atimasi dumasar-itungan-itungan Dumasar aturan -Tata letak Printer -Koordinat impor tina Excel -Tunjuk tips -Georeferensi Gambar Sadaya file ...

Kursus ArcGIS Pro Canggih

Diajar ngagunakeun fungsionalitas canggih ti ArcGIS Pro - parangkat lunak GIS anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ArcGIS Pro. Tangtu ieu kalebet, aspek canggih ArcGIS Pro: Penanganan gambar satelit (Citra), basis data Spasial (Geodatabse), Manajemén awan titik LiDAR, Publikasi kontén sareng ArcGIS Online, Aplikasi pikeun ...