arsip pikeun

Kursus-kursus HEC-RAS

Modél banjir sareng kursus analisis - ngagunakeun HEC-RAS sareng ArcGIS

Pilarian poténsi Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisis banjir #hecras Kursus praktis ieu dimimitian ti mimiti sareng dirancang undak-usuk, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun terang dasar-dasar penting dina manajemén Hec -RAS. Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun kajian banjir sareng nangtoskeun ...