arsip pikeun

Kursus Desain mékanis

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (1/3)

CREO mangrupikeun larutan 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk supados anjeun tiasa nyiptakeun produk anu langkung saé langkung gancang. Gampang diajar, Creo nyandak anjeun lancar tina tahapan desain produk anu pangheulana ngalangkungan manufaktur sareng sajabina. Anjeun tiasa ngagabungkeun fungsionalitas anu kuat sareng kabuktosan sareng ...

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (2/3)

Creo Parametric mangrupikeun desain, manufaktur sareng rékayasa rékayasa PTC Corporation. Mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun modél, fotorealisme, animasi desain, bursa data, diantara sipat-sipat sanés anu ngajantenkeun populér pisan di antara desainer mékanis sareng propésional anu sanés. AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D canggih ieu anu nganggo paréntah Creo canggih ...

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, Ansys sareng Simulasi (3/3)

Creo mangrupikeun larutan 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk supados anjeun tiasa nyiptakeun produk anu langkung saé langkung gancang. Gampang diajar, Creo nyandak anjeun lancar tina tahapan desain produk anu pangheulana ngalangkungan manufaktur sareng sajabina. Anjeun tiasa ngagabungkeun fungsionalitas anu kuat sareng kabuktosan sareng ...