arsip pikeun

kursus Revit

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Désain gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, Rencanana Rencanana sareng Rarancang kuantitas Réktor ngajelaskeun aspék interpretasi gambar struktural sareng kumaha éta tiasa dilakukeun dina modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana ngadamel desain cetak sareng laun ngartos ...

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP. Lebetkeun widang desain sareng BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong) Ngagunakeun alat gambar anu kuat Konpigurasikeun pipa anjeun nyalira sacara otomatis Ngitung sistem diaméteran penghaman udara mérek Nyiptakeun sareng dokumén jaringan listrik Anjeun Gawé laporan anu mangpaat sareng profesional Hadé…

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Salaku gampang salaku ningali ahli ngembangkeun bumi - jelaskeun léngkah ku Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang. Dina kursus ieu anjeun bakal diajar konsép Revit léngkah-léngkah nalika anjeun ngembangkeun bumi; Konstruksi konstruksi dina rencana sareng tingkat luhur, Yayasan, témbok sareng batu mezzanine, Pintu sareng jandéla, Bumbung, Sizing, Rincian ...

#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngerjakeun proyék nyata nganggo program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu saé mangpaat, ngalaksanakeun simulasi 4D, ngadamel usul desain konseptual, ngahasilkeun itungan mérek tepat pikeun perkiraan biaya sareng ...