arsip pikeun

kursus Revit

Revit Kursus MEP - Pamasangan Pipa

Nyiptakeun modél BIM pikeun pamasangan pipa Naon anu anjeun bakal pelajari Gawé kolaborasi dina proyék multi-disiplin anu ngalibetkeun proyék-proyék pipa Model unsur-unsur khas sistem plumbing Ngartos operasi logis sistem dina Revit Anggo alat-alat routing manual sareng otomatis tina pipa Laksanakeun desain ku ...

Revit Kursus MEP - Pamasangan Mékanis HVAC

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana panggunaan alat Revit anu ngabantosan kami dina ngalaksanakeun analisis énergi gedong. Kami bakal ningali kumaha ngalebetkeun inpormasi énergi dina modél kami sareng kumaha ékspor inpormasi ieu pikeun pangobatan di luar Revit. Dina bagian pamungkas, urang bakal merhatoskeun pikeun nyiptakeun sistem logis ...

Revit Kursus MEP pikeun Sistem Listrik

Tangtu AulaGEO ieu ngajarkeun panggunaan Revit pikeun modél, ngararancang sareng ngitung sistem listrik. Anjeun bakal diajar damel kolaborasi sareng disiplin sanés anu aya hubunganana sareng desain sareng pangwangunan gedong. Salila ngembangkeun kursus urang bakal merhatoskeun konfigurasi anu diperyogikeun dina proyék Revit pikeun tiasa ngaéksekusi ...

Quantity take off BIM 5D course using Revit, Navisworks and Dynamo

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana nimba jumlah langsung tina modél BIM kami. Urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nimba jumlah nganggo Revit sareng Naviswork. Ékstraksi itungan métrik mangrupikeun tugas penting anu dicampur dina sababaraha tahapan proyék sareng ngagaduhan peran penting dina sadaya dimensi BIM. Salila kursus ieu anjeun bakal diajar ...

Desain Canggih tina Beton bertulang sareng Baja Struktural

Diajar desain beton bertulang sareng baja struktural nganggo perangkat lunak Struktur Revit sareng Desain Baja Canggih. Desain beton bertulang nganggo Struktur Revit Struktural desain nganggo Advanced Steel Instruktur ngajelaskeun aspek penafsiran gambar struktural sareng kumaha cara ngalaksanakeun modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana nyiptakeun desain ...

Kursus Téknik Struktural ngagunakeun Revit

  Pitunjuk desain praktis sareng Modeling Informasi Gedong anu ditujukeun pikeun desain struktural. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modelling Information Modelling) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program perhitungan Jantenkeun sareng dokumén rencana ...

Tangtosna sistem hidranitér nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Instalasi Saniter. Wilujeng sumping di kursus ieu ngeunaan Instalasi Saniter sareng Revit MEP. Kaunggulan: Anjeun bakal ngadominasi ti panganteur dugi ka nyiptakeun rencana. Anjeun bakal diajar ku paling umum, proyék padumukan 4 tingkat anu nyata. Kuring bakal pituduh anjeun step by step, kuring moal nganggap anjeun terang nanaon tentang Revit atanapi Sanitaria. ...

Tangtu Dynamo pikeun proyek rékayasa BIM

Desain BIM Computational Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah-pangguna sareng pambuka pikeun dunya desain komputasional nganggo Dynamo, platform pamrograman visual sumber terbuka pikeun désainer. Dina kamajuan éta dikembangkeun ngalangkungan proyék-proyék anu konsép dasar tina program visual bakal diajar. Diantara jejer kami bakal ngungkulan karya sareng géométri ...

Kursus Revit MEP (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Gambar, ngararancang sareng ngadokuméntasikeun sistem sistem anjeun nganggo Revit MEP. Asupkeun bidang desain sareng BIM (Modeling Informasi Gedong) Ngawasaan alat gambar anu kuat Ngonpigurasikeun pipa anjeun nyalira Ngitung diaméter Desain sistem AC tina mékanis Jantenkeun dokumén jaringan listrik anjeun Ngasilkeun laporan anu mangpaat sareng propésional Hadirkeun ...

Tangtu Autodesk Revit - gampang

Sakumaha gampangna nonton ahli ngembangkeun bumi - dipedar saléngkah-léngkah Diajar AutoDesk Revit ku cara gampang. Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar konsep Revit step by step nalika anjeun ngembangkeun bumi; Sumbu konstruktif dina rencana sareng élévasi, Yayasan, témbok sareng papan mezzanine, Lawang sareng jandéla, Siling, Ukuran, Detil ...

Tangtu Desain Struktural ngagunakeun Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun panggunaan Analisis Struktural Robot pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng waja Ieu kursus bakal nutupan panggunaan program Struktural Analisis Profesional Robot pikeun modél, perhitungan sareng desain elemen struktural dina struktur beton bertulang sareng gedong industri. tina waja. Dina kursus anu ditujukeun pikeun ...

Tangtu proyék struktural (Struktur Revit + Robot + Beton bertulang sareng Steel Baja)

Diajar ngagunakeun Revit, Analisis Struktural Robot, sareng Advance Steel pikeun desain struktural gedong. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modeling Inpormasi Gedong) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program itungan Jantenkeun sareng dokumén ...