arsip pikeun

kursus QGIS

Tangtu ArcGIS Pro sareng QGIS 3 - ngeunaan padamelan anu sami

Diajar GIS nganggo kadua program, kalayan modél data anu sami Peringet Kursus QGIS asalna didamel dina basa Spanyol, nuturkeun pelajaran anu sami sareng kursus bahasa Inggris anu populér Diajar ArcGIS Pro Gampang! Kami ngalakukeun éta pikeun nunjukkeun yén ieu sadayana tiasa dimungkinkeun nganggo parangkat lunak kabuka; salawasna dina basa Spanyol Teras, sababaraha pangguna ...

Kursus Sistem Informasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalangkungan latihan praktis Sistem Émbaran Geografis nganggo QGIS. -Sakabéh latihan anu tiasa anjeun laksanakeun dina ArcGIS Pro, dilakukeun nganggo perangkat lunak gratis. -Impor data CAD ka GIS -Atimasi dumasar-itungan-itungan Dumasar aturan -Tata letak Printer -Koordinat impor tina Excel -Tunjuk tips -Georeferensi Gambar Sadaya file ...