arsip pikeun

kursus AutoCAD

Tangtu AutoCAD - diajar gampang

Ieu mangrupikeun kursus anu dirancang pikeun diajar AutoCAD ti mimiti. AutoCAD mangrupikeun parangkat lunak paling populér pikeun desain anu dibantuan ku komputer. Éta mangrupikeun platform dasar pikeun daérah sapertos rékayasa sipil, arsitéktur, desain mékanis sareng simulasi. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu idéal pikeun ngamimitian, terang prinsip desain teras dilarapkeun kana perangkat lunak khusus dina disiplin ...