arsip pikeun

Kursus BIM

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural nganggo perangkat lunak Advanced Steel Design. Rancang yayasan anu lengkep, kolom struktural Balok, rinci Rencana Kuantifikasi sareng desain Instruktur ngajelaskeun aspek penafsiran gambar struktural sareng kumaha cara ngalaksanakeun modél tilu diménsi. Kumaha cara nyiptakeun tata letak cetak dipedar sareng saeutik demi saeutik ngartos ...

#BIM - Kursus Teknik Struktural nganggo Revit

  Pitunjuk desain praktis sareng Modeling Informasi Gedong anu ditujukeun pikeun desain struktural. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modelling Information Modelling) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program perhitungan Jantenkeun sareng dokumén rencana ...

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Instalasi Saniter. Wilujeng sumping di kursus ieu ngeunaan Instalasi Saniter sareng Revit MEP. Kaunggulan: Anjeun bakal ngadominasi ti panganteur dugi ka nyiptakeun rencana. Anjeun bakal diajar ku paling umum, proyék padumukan 4 tingkat anu nyata. Kuring bakal pituduh anjeun step by step, kuring moal nganggap anjeun terang nanaon tentang Revit atanapi Sanitaria. ...

#CODE - Kursus dinamo pikeun proyék rékayasa BIM

Desain BIM Computational Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah-pangguna sareng pambuka pikeun dunya desain komputasional nganggo Dynamo, platform pamrograman visual sumber terbuka pikeun désainer. Dina kamajuan éta dikembangkeun ngalangkungan proyék-proyék anu konsép dasar tina program visual bakal diajar. Diantara jejer kami bakal ngungkulan karya sareng géométri ...

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Gambar, ngararancang sareng ngadokuméntasikeun sistem sistem anjeun nganggo Revit MEP. Asupkeun bidang desain sareng BIM (Modeling Informasi Gedong) Ngawasaan alat gambar anu kuat Ngonpigurasikeun pipa anjeun nyalira Ngitung diaméter Desain sistem AC tina mékanis Jantenkeun dokumén jaringan listrik anjeun Ngasilkeun laporan anu mangpaat sareng propésional Hadirkeun ...

#BIM - Kursus yayasan Arsitéktur nganggo Revit

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-proyék pikeun gedong Dina kursus ieu kami bakal fokus dina masihan anjeun cara kerja anu pangsaéna supaya anjeun tiasa ngawasa alat Revit pikeun ngawangun modél dina tingkat propésional sareng dina waktos anu singget. Urang bakal nganggo basa anu saderhana sareng gampang dipikaharti pikeun ...

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas ieu. Langkung seueur insinyur nganggo Modél Padet ku padika unsur terhingga pikeun méréskeun masalah harian kaayaan stres, deformasi, mindahkeun panas, aliran cairan, éléktromagnétisme, sareng anu sanésna. Kursus ieu nampilkeun kumpulan kelas anu ditujukeun pikeun ...

#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus anu maju ieu kuring nunjukkeun anjeun step by step kumaha nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngagarap proyék nyata ngagunakeun program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu leres-leres kapaké, ngalakukeun simulasi 4D, nyiptakeun usulan desain konseptual, ngahasilkeun perhitungan métrik persis pikeun perkiraan biaya sareng ...

#BIM - Kursus Proyék Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Diajar ngagunakeun Revit, Analisis Struktural Robot, sareng Advance Steel pikeun desain struktural gedong. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modeling Inpormasi Gedong) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program itungan Jantenkeun sareng dokumén ...