arsip pikeun

Kursus - BIM MEP

Revit Kursus MEP - Pamasangan Pipa

Nyiptakeun modél BIM pikeun pamasangan pipa Naon anu anjeun bakal pelajari Gawé kolaborasi dina proyék multi-disiplin anu ngalibetkeun proyék-proyék pipa Model unsur-unsur khas sistem plumbing Ngartos operasi logis sistem dina Revit Anggo alat-alat routing manual sareng otomatis tina pipa Laksanakeun desain ku ...

Revit Kursus MEP - Pamasangan Mékanis HVAC

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana panggunaan alat Revit anu ngabantosan kami dina ngalaksanakeun analisis énergi gedong. Kami bakal ningali kumaha ngalebetkeun inpormasi énergi dina modél kami sareng kumaha ékspor inpormasi ieu pikeun pangobatan di luar Revit. Dina bagian pamungkas, urang bakal merhatoskeun pikeun nyiptakeun sistem logis ...

Revit Kursus MEP pikeun Sistem Listrik

Tangtu AulaGEO ieu ngajarkeun panggunaan Revit pikeun modél, ngararancang sareng ngitung sistem listrik. Anjeun bakal diajar damel kolaborasi sareng disiplin sanés anu aya hubunganana sareng desain sareng pangwangunan gedong. Salila ngembangkeun kursus urang bakal merhatoskeun konfigurasi anu diperyogikeun dina proyék Revit pikeun tiasa ngaéksekusi ...

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus anu maju ieu kuring nunjukkeun anjeun step by step kumaha nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngagarap proyék nyata ngagunakeun program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu leres-leres kapaké, ngalakukeun simulasi 4D, nyiptakeun usulan desain konseptual, ngahasilkeun perhitungan métrik persis pikeun perkiraan biaya sareng ...